Никола Константинов от „Гласът на България“ с първа песен на английски

Снимка: YouTube

Никола Константинов от „Гласът на България“ с първа песен на английски

Снимка: YouTube
Сподели

Сензацията на „Гласът на България“ Никола Константинов представи новата си песен. Plot Twist описва емоциите от несподелената любов и преминаването през етапите ѝ от романтика до пълно отчуждение.

Парчето е по музика на Никола Константинов и Ангел Проданов. Текстът е на Ангел, а мастерингът на Панчо Карамански (DJ Pancho).

“Plot Twist” e първата песен на английски език, която Никола представя.

Тя е с клубно звучене и категорично поставя заявка за летен хит.

Снимка: YouTube

„Публиката и моите почитатели очакваха нещо по енергично, по танцувално, по-зареждащо. Приятелите ми харесват тази нова трансформация в звученето, смисъла и посланията, които носи песента“, споделя Никола Константинов.

Славата на Никола Константинов е на певец с ангелски глас,

защото притежава уникалния за мъж тенор алтино. Заради редкия музикален диапазон журито в четвъртия сезон на „Гласът на България“ става на крака и дълго го аплодира, когато чува неговото изпълнение на хита на Джеси Джей “Flashlight”.

Снимка: btv

Днес Никола е независим артист, като признава, че макар и да не му е лесно, това му дава свобода да се представя пред публиката с музика, която твори, създава и е изцяло по негов вкус.

„За да успееш в България трябва да направиш нещо щуро и нестандартно

или да си част от едни определени кръгове и да направиш нещо шокиращо, за да бъдеш забелязан. Аз се фокусирам в другата страна, че когато имаш талант и не спираш да се трудиш, усилията винаги дават резултат. И когато са се опитвали да ме откажат, аз винаги съм се държал за мечтите си“, категоричен е Никола.

Гледайте видеото към „Plot Twist“ тук:

Последвайте ни в:

Актуално