Normani работи 5 години по дебютния си албум „Dopamine”

Снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Normani работи 5 години по дебютния си албум „Dopamine”

Снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс
Сподели

Дебютният албум на NormaniDopamine е факт след 5-годишно чакане. Той се състои от 13 песни, включително колаборации с някои от най-големите имена в музикалната индустрияCardi B, James Blake и Gunna.

Дръзката комбинация от жанрове, опираща се на R&B, отразява многостранния талант на певицата и е доказателство за нейната отдаденост и артистичност.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Normani (@normani)

Най-накрая влязох в ролята на това, което усещам, че ми е призванието“, казва Normani пред Billboard. „Имаше толкова много несгоди и толкова много препятствия само в процеса на издаването на този проект, че нямате представа. Всъщност вероятно бих могла да напиша книга“ – смее се тя.

В продължение на 6 дълги години Normani е част от Fifth Harmony – бързо нашумялата поп група. Тя се ражда през 2012 г. след участието на момичетата във 2-рия сезон на телевизионното шоу The X Factor USA. Когато през 2018 г. женската банда се разпада, Normani решава да се бори за музикална кариера като солов артист. Това решение бе подкрепено от поредица последващи сътрудничества със Sam Smith, Khalid и Cardi B.

През лятото на 2019 г. Normani издава „Motivation“ в партньорство с Max Martin. Почитателите ѝ предполагат, че младата певица тепърва започва да трупа успехите си и може би да работи по албум, но вместо това тя изчезва.

Следващите ѝ проекти са единични и непостоянни. За приятна изненада на феновете обаче, тя се появява отново през февруари тази година, за да покаже какво предстои с пускането на уебсайта си wheresthedamnalbum.com. Именно там обявява премиерата на дългоочаквания проект.

Dopamine“ се стреми към съвършенство и разнообразние, точно каквато е и Normani.

Примери за това са контрастните „Distance“ за несполучливата любов и eнергичната „Take my time“. Всяко едно парче от албума носи истинско усещане, че суперзвездата, която всички се надяват да видят през 2018 г., най-накрая заема централно място в собствения си албум.

 

TRACKLIST

  1. Big Boy
    2. Still
    3. All Yours
    4. Lights On
    5. Take My Time
    6. Insomnia
    7. Candy Paint
    8. Grip
    9. 1:59 (feat. Gunna)
    10. Distance
    11. Tantrums (feat. James Blake)
    12. Little Secrets
    13. Wild Side (feat. Cardi B)

Можете да слушате „DopamineТУК

Актуално