Новият албум на Сабрина Карпентър „Short n’ Sweet“ излиза през август

Снимка: Joseph Okpako / Contributor

Новият албум на Сабрина Карпентър „Short n’ Sweet“ излиза през август

Снимка: Joseph Okpako / Contributor
Сподели

Новият албум на Сабрина Карпентър ще излезе на 23 август. Това обяви певицата в социалните мрежи. Записите са с мотиви на поп, R&B, фолк и електроника и е вдъхновен от изпълнители като Тейлър Суифт, Кристина Агилера и Риана.

„Този проект е доста специален за мен и се надявам, че ще бъде специален и за вас“.

Със своята премиера в края на лятото „Short n’ Sweet“ не се опитва да надмине успеха на „Espresso“. Популярният сингъл владее поп музиката от средата на април. Записът вече е

сертифициран с платинен сертификат

и е най-високо класираното издание на Карпентър, заемайки 4-то място в класацията Billboard Hot 100.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

 Последен, пети албум на КарпентърEmails I Can’t Send“ се появи през юли 2022 г. след издаването на поредица от сингли: „Skinny Dippy“, „Fast Times“ и „Vicious“.

Четвъртият сингъл от албума, любовният поп хит „Nonsense“, наистина пробива – благодарение, поне отчасти, на изобретателните си аутро фрази, които тя импровизира, когато го изпълнява на живо. Луксозното издание на албума, “Emails I Can’t Send Fwd“, включва и още един хит в „Feather“.

Изпълнителката вече има доста успешна година, включително участие в Met Gala, изпълнение на главната сцена на Coachella с участието на джаз-фолк легендата Нора Джоунс и, разбира се, участие на сцената заедно с Тейлър Суифт в австралийската и сингапурската част на разпродаденото ѝ турне Eras.

Миналият месец Карпентър дебютира в предаването Saturday Night Live с изпълнения на „Espresso“ и компилация от „Feather“ и „Nonsense“. 

Актуално

Избрано за вас