Отваряме „Книгата на мечтите“ на 3 април в НДК

Снимка: Тодор Георгиев

Отваряме „Книгата на мечтите“ на 3 април в НДК

Снимка: Тодор Георгиев
Сподели

Отвори „Книгата на мечтите“ с цялото си семейство и заедно се потопете в реката на живота – изпълнен с трудни избори, грешки, скрити помисли, блянове, музика и любов. „Книгата на мечтите“ ще те отведе на карнавал, наречен живот. Датата е 03 април 2024, а мястото – Зала 1 на НДК. Билети за деца и възрастни ще откриеш на www.ticketstation.bg, www.eventim.bg и билетните каси на НДК.

Добре дошъл в 20-те години на ХХв. А сега се отпусни –

пред теб ще се разкрие вълшебният свят на мечтите,

които могат да се превърнат в реалност. Всичко е възможно, стига да повярваш – в това ще те убедят група циркови артисти, за които няма невъзможни неща.

В неповторима симбиоза, театрални, музикални и акробатични изпълнения ще те запознаят с Пат и Люси – двамата главни герои в „Книгата на мечтите“. От живота на улицата и пълното отрицание на всичко човешко, до постигането на най-висшия идеал – любовта към останалите, „Книгата на мечтите“ ще накара всички твои сетива да се насладят на историята.

Петя Данкова, Андриан Гугов и Александър Васев

композират над 10 музикални шедьовъра,

които превръщат „Книгата на мечтите“ от мюзикъл в приказка. От баладични парчета до хеви метъл, фънк и суинг, спектакълът ще се превърне в преживяване.

Сърджан Кръстевски е основният дизайнер и костюмограф на представлението. За изработката на костюмите са направени над 500 скици, от които оживяват малко над 40. Присъединете се към премиерата на спектакъла, за да се насладите на всички щрихи, изпипани с любов.

Актуално