Пуснаха допълнителни билети за концерта на Стефан Вълдобрев

Снимка: ndk

Пуснаха допълнителни билети за концерта на Стефан Вълдобрев

Снимка: ndk
Сподели

Броени дни остават до Коледния концерт на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, който ще се проведе на 5 декември в Зала 1 на НДК.

Поради големия интерес организаторите пуснаха и допълнителни билети, които вече могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. Наред с всичките големи хитове на групата, специално за концерта те ще представят и седем чисто нови неиздавани и неизпълнявани досега песни. Траковете са част от предстоящия им албум. В него влизат цели 9 нови парчета. Някои от тях обаче ще бъдат представени през публика по време на следващи изяви на групата. Целта е феновете на „Обичайните заподозрени“ да могат максимално да се насладят на концерта, припявайки любимите си парчета.

„Не мисля коя от новите песни ще стане популярна, а какво искам да кажа с тях. Когато бяха драсканици по тефтерите, представляваха едно нещо. По време на репетициите, станаха друго. А в момента – след записите, са нещо съвсем различно. Удивителен е този процес и всеки път се вълнувам от него – да видиш материализирана новата песен пред себе си. Нямам търпение за срещата ни с публиката“, споделя Вълдобрев.

Посоката отново е иронично-меланхоличен пост рок, а заглавията почти подсказват и темите на песните: „Въпроси“, „Оцет ли пи, лимон ли яде?“, „Черно-бяло Черно море“, „Три патрона, пистолет и икона“, „Вдъхновение“, „Заедно сами„.

Децата до 7 години могат да посетят концерта без билет, но нямат право на място.  Тези на възраст между 8 и 14 години пък ще влизат с 30% отстъпка.

Актуално

Избрано за вас