Рафи и Русенската опера ни пренасят на Бродуей

Снимка: Raffi/Рафи - Facebook

Рафи и Русенската опера ни пренасят на Бродуей

Снимка: Raffi/Рафи - Facebook
Сподели

Певецът, чиято звезда изгря в музикалното предаване „X Factor“, Рафи Бохосян ще завладее сцената в Русе. Той ще си партнира с оркестъра и хора на Държавната опера в крайдунавския град. Съвместно те ще представят проекта си „Live on Brodway“.

„За първи път ще се кача на сцена с оркестъра и хора на Държавна Опера – Русе / State Opera – Rousse, за да ви представим съвместния ни проект LIVE ON BROADWAY! 💜“, написа певецът във Facebook.

Той подчерта, че  музикалният спектакъл ще включва  песни от най-популярните мюзикъли на всички времена. Сред тях са „Hair“, „Lion King“, „Jersey Boys“, „Cabaret, All That Jazz“, „Mamma Mia“, „Aladdin“, „West Side Story“, „We Will Rock You“ и други.

По думите му домакините от Русе ще имат удоволствието първи да видят какво са подготвили артистите  и диригента Вилиана Адреанова Вълчева.  Невероятните музиканти, певци и артисти

ще зарадват публиката на  14-ти декември.

Концертът им ще се проведе в  Доходното здание на Държавната опера. Началото ще бъде поставено в 19:00ч.

Билетите са на привършване, но все още може да намерите тук 

Спектакълът ще се пренесе и на други локации из цялата страна. Съвсем скоро организаторите и самите артисти се очаква да обявят следващите дати за концертите си.

Рафи не за първи път ще зарадва публиката с певческите си възможности. Освен в „X Factor“ той взима участие и в „Като две капки вода“. През 2013 г. той дори печели предаването. Осем години по-късно Рафи се включва и в All Stars сезона на шоута и го печели със своите впечатляващи имитации.

Актуално

Избрано за вас