Сабрина Карпентър пусна новия си албум „Short n’ Sweet“

Снимка: Evan Agostini/Invision/ AP

Сабрина Карпентър пусна новия си албум „Short n’ Sweet“

Снимка: Evan Agostini/Invision/ AP
Сподели

Новият албум на младата попсензация Сабрина КампентърShort n’ Sweet“ е вече факт. Тази година  станахме свидетели на много успешни албуми, които само за месеци превзеха музикалната индустрия.

От Тейлър Суифт до Бионсе, от Били Ейлиш до Ариана Гранде

Видяхме също впечатляващите дебюти на Charli xcx. Станахме част и от нейния тренд Brat Summer. Алтернативната изпълнителка Chappell Roan пък изуми феновете на  фестивалната сцена.

Време беше и Сабрина Карпентър да се присъедини към А-отборът на поп музиката. Това се случи, благодарение на хитовете за лято 2024 „Espresso“ и „Please Please Please“. Точно затова излизането на новия албум на певицата „Short n’ Sweet“ е момент, който е дълго очакван и съпътстван от високи очаквания от почитателите и критиците, пише Billboard.

Снимка: Island Records

Като звезда на Дисни изпълнителката е издала четири студийни албума с компанията Hollywood Records. Още преди успеха на летния хит Espresso“ за своите фенове тя е позната още с песни от миналото си като „Thumbs“ и „Nonsense“. 

Албумът  Emails I Can’t Send“ от 2022 г. демонстрира много вокални нюанси. Това е един от най-успешните поп проекти за съответната година. И все пак „Short n’ Sweet“ с лекота надминава своя предшественик като едновременно обогатява музикалните възможности на Карпентър и задълбочава качествата, които я правят толкова изключителен талант. Творчеството ѝ се отличава с танцувални и лесно запомнящи се мелодии, придружени с остроумен и провокативен текст. Характерни за нея са типичните за младостта ѝ дързост и любопитство, както и смелостта да разкрие своята същност в песните си.

По новия албум с нея работят едни от най-добрите музикални продуценти. Сред имената са Джак Антоноф, Ейми Алън, Джулия Майкълс и Джулиан Бунета. Това е екип от доверени лица, които знаят отлично какво е нужно на една песен да се превърне в хит. Или пък цели 12, колкото са песните в новия запис.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас