Сабрина Карпентър с празнична изненада за Коледа

Снимка: Netflix

Сабрина Карпентър с празнична изненада за Коледа

Снимка: Netflix
Сподели

Хитът на Сабрина Карпентър „Espresso“ е една от най-слушаните песни за това лято. Певицата обаче  не спира да ни изненадва. През зимата тя подготвя празнична изненада за феновете си, пише USA Today.

Карпентър ще участва в „A Nonsense Christmas with Sabrina Carpenter“. Това е музикален вариететен спектакъл, чиято премиера ще бъде на 6 декември по Netflix. Това съобщиха от стрийминг платформата на 19 септември.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Netflix US (@netflix)

Netflix публикува тийзър видео в социалните мрежи, в което Карпентър е облечена в искрящо червено костюмче и високи до коляното черни ботуши с бели маншети

„Очаквахте някой друг ли?“, хитро запитва изпълнителката

„A Nonsense Christmas with Sabrina Carpenter“ е празнична музикална програма с участието на певицата Сабрина Карпентър, която ще бъде излъчена по-късно тази година по Netflix. Специалното издание ще включва песни на изпълнителката от нейното  шоу „Fruitcake“ от 2023 г., както и други празнични хитове. В специалното издание ще има и комедийни гости и неочаквани дуети, съобщиха от Netflix. Певицата е и един от продуцентите на специалното издание.

Снимка: Netflix
„Празниците винаги са били много специални за мен“, казва Карпентър в изявление.

„Развълнувана съм, че мога да внеса своя поглед към класическото празнично вариететно шоу – да вплета любовта си към музиката и комедията, за да направя нещо, което е уникално за мен“.

Кога и къде ще се излъчва?

„A Nonsense Christmas with Sabrina Carpenter“ ще се излъчва ексклузивно по Netflix на 6 декември в 21:00 ч. по Гринуич и 6:00 ч. българско време.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас