Сам Смит и Алиша Кийс „подариха“ на феновете си дуетно парче

Снимка: Sam Smith/Youtube

Сам Смит и Алиша Кийс „подариха“ на феновете си дуетно парче

Снимка: Sam Smith/Youtube
Сподели

Сам Смит и  Алиша Кийс са дуетът, от който не знаехме, че се нуждаем. За да отбележат 10 години от издаването на дебютния студиен албум на Смит – „In the Lonely Hour“, певците записаха за първи път съвместна песен –

нова версия на един от хитовете на носителя на „Грами“ –

„I’m Not the Only One“, и официален видеоклип към него.

Звездите за първи път представиха дуетното си парче на изненадващо изпълнение на прайд партито на Смит в най-стария гей бар в Ню Йорк през юни. На следващия ден те записаха официалната версия в Ню Йорк.

Дуетът, в който участват 32-годишният Смит и 43-годишната Кийс, балансира мощните вокали на двойката с нежно и емоционално изпълнение.

В съобщение за пресата изпълнителката казва, че „много ѝ е харесало да работи“ по дуета със Смит.

„Синът ми Иджипт свиреше на Сам на клавишни инструменти, а синът ми Дженезис разказваше вицове през цялото време“, каза тя. „Двамата пеехме заедно в стаята, докато аз свирех на пиано“, цитира я People.

Смит добавя, че за него е било голяма чест да работи с

Алиша Кийс, която е невероятен талант и красива душа.

Заедно с откъс от музикалния клип в Instagram Смит написа, че сътрудничеството е било „мечта“, и добави: „Трудно е да повярваме, че това е първата песен, която записваме заедно.

„Винаги ще се гордея най-много с „In the Lonely Hour“, тъй като това бяха първите ми бебешки стъпки в музиката“, продължава той.

„Сега слушам албума и ми се струва, че гледам стари снимки – смесица от емоции. Обичам записа и все още пея тези песни често. Този албум беше написан за периода на несподелена любов в живота ми. Това е истинска история за съзряването“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас