Сръбският рапър Voyage е специален гост на концерта „Старият Криско в Арена София“

Сръбският рапър Voyage е специален гост на концерта „Старият Криско в Арена София“

Сподели

Сръбският рапър Михайло Веруович, известен като Voyage, е специален гост на концерта „Старият Криско в Арена София“. Той ще се състои на 1 март 2025 г., съобщават организаторите.

С над 400 милиона стрийма и над един милион слушатели в Spotify, Voyage e известен с хитовете си.

„За мен е чест да бъда част от това невероятно събитие и да споделя сцената с артист, когото винаги съм адмирирал. За първи път ще бъда в София и разбрах, че „Арена София“ ще бъде препълнена. Нямам търпение най-после да избухнем с феновете в България, от които получавам толкова много съобщения в социалните мрежи“, казва рапърът.

Криско обяви новината за своя първи самостоятелен концерт през май, като обеща обеща грандиозно шоу пълно с изненади.

„През 2025 г. ще навърша пълнолетие на сцената, 18 години от първата ми авторска песен.

Предчувствам, че това е моментът за голям концерт и ще го направим такъв. Една от емблематичните сцени на Кание Уест ще дойде в „Арена София“ специално за шоуто”, споделя изпълнителят в интервю за „Телеграф“.

Концертът ще бъде под наслов „Старият Криско“. Той ще обхване най-големите хитове от началото на неговата кариера, създадени между 2007 и 2019 г.  По думите му Старият Криско е „момчето, което преди да пусне песен, тя вече е хит“. Това е момчето, с което пораснаха 3 поколения, и дори в момента

„песни, които са по-възрастни от най-малките си слушатели, си се пеят, все едно са излезли вчера“.

За 18 години певецът е имал над 3000 концерта, участия и изяви и е категоричен, че нищо не може да сравни със събитията „Старият Криско“. „Може би думата, с която мога да го оприлича, е енергия. Ама говорим за брутална енергия, която може да се усети само на място”, казва той.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас