Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ тръгват на турне

Снимка: YouTube

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ тръгват на турне

Снимка: YouTube
Сподели

Турне в осем града и нов албум с единадесет нови песни подготвят Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“. Албумът е озаглавен „!Удивителни въпросителни?“, а срещите с публиката ще бъдат пред юни и юли, съобщават от екипа.

„!Удивителни въпросителни?“ ще се появи на физически носител през май. След това „Обичайните заподозрени“ ще гостуват в Лондон на 10 май. На 27 юни

турнето стартира в Русе,

ще мине през летните театри на Варна, Велико Търново, Пловдив, Бургас, Ямбол, Сливен и ще приключи в Stroeja Open Air в София.

„Преди да започнем записите на албума решихме да представим повечето нови песни по време на зимните си концерти. Публиката ги чуваше за първи път и по нейната реакция избрахме кои да са синглите. В „Заедно сами“ хората се включваха моментално в припева и крещяха с нас: Зумбае! Зумбае! Еееео. Така че нямахме никакви колебания. Следващите два сингъла са на песните „Въпроси“ и „Оцет ли пи, лимон ли яде“, това решение отново е инспирирано от хората пред нас“, разказват музикантите от „Обичайните заподозрени“.

Стефан Вълдобрев е

композитор, музикант, актьор, поет, безкрайно талантлив и безкрайно самокритичен.

Думите не го побират. Той сякаш не е създаден за нашия свят.

Може би повечето хора свързват Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ с лятното безгрижие и концертите на плажа. Може би това е така, защото лятото никога не напуска него и групата.

Актуално

Избрано за вас