Stromae се завръща с филм, посветен на прекъснатото си турне

Снимка: Michael Ferire

Stromae се завръща с филм, посветен на прекъснатото си турне

Снимка: Michael Ferire
Сподели
Белгийската поп звезда Stromae обяви в социалните мрежи, че работи по филм, посветен на европейското си турне „Multitude“. Той го прекъсна през май 2023 г. поради здравословни причини. Впоследствие изпълнителят окончателно отмени останалите концерти, като изказа сърдечна благодарност на феновете си за подкрепата и разбирането.
В своя пост в Инстаграм Stromae се извинява още веднъж на феновете си, разочаровани от отмяната на турнето. Той обяснява и желанието си
да завърши приключението „Multitude“ по различен начин.
Поп звездата и екипът му са събрали кадри от концертите, за да предложат на почитателите си възможността да преживеят отново или открият това уникално шоу. „Надявам се филмът да ви хареса“, добавя той, като обещава да даде повече информация съвсем скоро.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Stromae (@stromae)

Изпълнителят слага пауза на кариерата си още през 2015 г., изтощен от световното турне след успеха на албума „Racine carrée“ и борещ се с депресия, усложнена от лечението срещу малария. След седем години Stromae – един от най-популярните френскоговорящи изпълнители в света, се завръща на сцената с третия си албум „Multitude“. Той му носи две нови награди „Victoires de la Musique“, пише 20 Minutes.

Снимка: Marc Piasecki/Getty Images

Това завръщане разкрива множество лични изповеди. Една от най-откровените е песента „L’enfer“. В нея той разглежда темата за самоубийството, подчертавайки автобиографичния и интимен аспект на творчеството си.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас