Тино и неговата „Жажда“ по лятото и любовта в нова песен

Снимка: Facebook

Тино и неговата „Жажда“ по лятото и любовта в нова песен

Снимка: Facebook
Сподели

Тино „бутилира“ лятото в новата си песен Жажда. В началото на залязващото лято на 2024 година, в почивката на една музикална репетиция за предстоящите му концерти, певецът започва да създава музиката на това, което съвсем скоро ще се превърне в един от потенциалните му следващи сингли. Това разказват от „Орфей мюзик“, цитирани от БТА.

Още същия ден Тино написва и текста на един дъх,

но продължава да работи по звученето на песента в продължение на целия си традиционен варненски престой обратно у дома. Не след дълго е готов за нейното финализиране. За него се обръща към своя приятел и колега Искрен Тончев-Искрата, с когото вече са били в екип.

Снимка: Facebook

Искрата е колкото артист и творец, толкова и майстор в аранжирането и продуцирането на музика. В това отношение се уча от него и винаги е удоволствие, когато имам възможността да доизпипам своя творба с негова помощ и да наблюдавам как дава на една песен звученето, което разгръща пълния ѝ потенциал”, казва Тино.

„Когато напреднахме с песента, осъзнах, че искам точно нея за свой следващ сингъл

и, разбира се, започнах да мисля за клип. След една прекрасна и типична варненска юлска вечер, в която ни се взе въздухът от танци, осъзнах, че искам да запечатам всичко това на видео през своя поглед и погледа на моите приятели. Така разбрах какво точно исках да направя и остана само да го организирам”, разказва Тино.

За видеото се обръща към своя друга сродна морска душа, с която не веднъж са работили по неговите визуализации – Плам Мирчева, създател на Wolfpack Studio. Плам е чисто луда, когато става дума за снимане. Винаги е готова да направи невъзможното и никога не ме е подвеждала. Обръщам се към нея винаги, когато имам режисьорски порив, а тя превръща всяка идея в реалност”, допълва Тино.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас