Usher отложи турнето си, за да си „почине и възстанови“

Снимка: Getty Images

Usher отложи турнето си, за да си „почине и възстанови“

Снимка: Getty Images
Сподели

Часове преди да излезе на сцената, Usher обяви, че отлага откриването на турнето си Past Present Future.

В изявление от сряда, споделено в социалните мрежи, певецът на „OMG“ съобщи, че отменя концерта си на 14 август в State Farm Arena в родния си град Атланта. Това предаде Entertainment Weekly.

„През моята над 30-годишна кариера 100 % от кръвта, потта и сълзите ми са насочени към това да изнеса

най-доброто представление и да създам незабравимо преживяване за феновете си“,

заяви Usher пред последователите си в X и Instagram. „Имам пълното намерение да направя това и за това турне, поради което се налага да отложа днешното шоу и да го пренасроча за по-късна дата, за да дам на тялото си възможност да си почине и да се излекува.“

Той продължи: „На променената дата все пак ще получите малко от миналото, малко от настоящето и уникален поглед в бъдещето, но ще получите и 100% от мен.“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Usher (@usher)

Първоначалните новини за турнето на Usher дойдоха в разгара на епичното му шоу на полувремето на Супербоул през февруари. Това беше точно навреме за излизането на последния му албум Coming Home.

Въпреки че певецът не даде повече подробности за сегашната си нужда от „лечение“, зрителите на спектакъла на полувремето и посетителите на двугодишната му резиденция в Лас Вегас знаят, че

концертите на Usher са физически трудни и често включват сложна хореография.

„Последното нещо, което искам да направя, е да разочаровам вас, феновете, които с нетърпение очаквахте началото на това турне“, пише Usher. „Въпреки това нямаше да бъда артистът, който съм, ако физически не можех да ви дам най-доброто от себе си“.

Той завършва: „Екипът ми скоро ще сподели новини за пренасрочената дата. Нямам търпение да отпразнувам това наследство с вас.“

Снимка: Getty Images

Освен на откриването, Usher щеше да изнесе концерти и на арената в Атланта в петък и събота. Певецът не коментира дали концертите този уикенд ще продължат по план.

Освен отменената откриваща вечер, турнето ще продължи в Северна Америка до 30 ноември, преди да започне международната част през 2025 г., започвайки с 29 март в лондонската O2 Arena.

След като приключи 100-те си концерта във Вегас през декември, Usher се радваше на забележителна година 2024. R&B звездата беше хедлайнер на Супербоул и пусна нов албум. Освен това се ожени за дългогодишната си приятелка Дженифър Гойкоечеа и прие наградата за цялостно творчество на наградите BET. През 2024 отпразнува и годишнината на най-големия си албум в историята – Confessions от 2004 г.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас