Usher получи отличие за цялостен принос на наградите BET

Снимка: Getty Images

Usher получи отличие за цялостен принос на наградите BET

Снимка: Getty Images
Сподели

Usher получи наградата за цялостно творчество на наградите BET 2024 в неделя (30.06). По-рано през нощта той спечели и наградата за най-добър R&B/поп изпълнител, пише Rolling Stone.

LA Reid и Babyface връчиха отличието. „Не бихме могли да се гордеем повече с иконата, в която се превърна, но по-важното е, че остана човек“, каза Babyface.

Снимка: Getty Images
Хората в публиката крещяха: „Обичаме те“,

когато Usher излезе на сцената. Преди речта му за приемане на наградата, беше представен звезден концерт, в който участваха изпълнители като Кеке Палмър, Коко Джоунс, Тинаш, Виктория Моне, Лато, Члое Бейли и Тейана Тейлър.

При приемането на наградата той благодари и на тези, които са помогнали в кариерата,  включително на Reid и Babyface, които бяха на сцената и му връчиха наградата. „Да стигнем дотук определено не беше лесно, но си заслужаваше“, каза той. Usher се запита дали след едва 30-годишна кариера

„не е твърде рано да получа тази награда?“, каза той.

„Защото аз все още тичам и стрелям и все още обичам тази работа, както когато бях на осем години… Моментите, които се превръщат в наследство, са свързани с изразяването и забавлението, с намирането на връзката и истинската искра“, допълва още изпълнителят.

Usher спомена отчуждените си отношения с баща си, които според него „вероятно са ме наранили и помогнали едновременно“. Той добави: 

„Казват, че успехът има нужда от сто бащи“

и нарече мъжете, които са стояли с него на сцената, „моето село“, което го мотивира. Спомена също, че според него това е „годината на бащата“, в която „всички бащи трябва да се застъпят за своите синове, дъщери и да бъдат мъжете, които трябва да бъдат за тях“.

„Трябва да сме готови да простим на всички.

Който е безгрешен, пръв да хвърли камък“, каза той. „Трябва да сте готови да прощавате. Трябва да сте готови да бъдете открити. Но именно това е истинското и именно това ни прави хора. Това е, което ни прави мъже и жени. Благодаря на всички вас“ , завърши изпълнителят.

Актуално

Избрано за вас