Виктория Георгиева представя новата си песен „In Between“

Снимка: Victoria Georgieva/Facebook

Виктория Георгиева представя новата си песен „In Between“

Снимка: Victoria Georgieva/Facebook
Сподели

Певицата Виктория Георгиева, популярна с участието си в X Factor 2015 и Евровизия 2021, представи новата си песен „In Between“ само няколко дни след рождения си ден (21 септември). В социалните мрежи тя уточни, че песента е подарък за нейните фенове.

Тракът носи послание за откриването на себе си чрез преживяването на самотата.

Докато пишех песента, преминавах през труден период и се чувствах доста самотна. Това е тъжно, но и красиво. Бориш се срещу самотата, но накрая осъзнаваш, че точно тогава се изправяш пред страховете си и израстваш“, сподели в социалните мрежи Виктория.

Снимка: Victoria Georgieva/Facebook
„In Between“ е песен за намирането на сила в трудните моменти, която показва как самотата може да бъде източник на израстване и преоткриване на себе си. Тя подчертава могъществото на жените и празнува красотата на уязвимостта и устойчивостта, която се развива чрез приемане на собствените емоции.

Тя е като пътуване през самотата и себеоткриването, споделя Виктория. Става въпрос за преживяването на загубата, но и за намирането на сила в тази уязвимост. Понякога това е единственият начин да се справим. Самотата ни учи важни уроци и ни помага да се излекуваме. Научих се да оценявам времето, което прекарвам сама. Сега изпитвам вътрешен мир и свобода“.

Песента на талантливата изпълнителка е допълнена от зашеметяващо музикално видео, което изящно подчертава нейната артистичност и уникален стил. Видеото пресъздава дълбоката емоционална палитра на „In Between“, разкривайки по-интензивната и чувствена страна на Виктория.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас