Всичко, което знаем за новия албум на Тейлър Суифт

Снимка: Time

Всичко, което знаем за новия албум на Тейлър Суифт

Снимка: Time
Сподели

На 4 февруари, по време на 66-ата церемония по връчването на наградите „Грами“ Тейлър Суифт спечели 13-ата си награда в категорията „Най-добър поп вокален албум“ за Midnights. По време на благодарствената си реч обяви, че ѝ предстои издаването на

чисто нов албум.

Докато феновете на Суифт очакваха тя да обяви петия си презаписан албум Reputation (Taylor’s Version), поп звездата шокира всички, като разкри нов проект – единадесетия си студиен албум.

В речта си Суифт заяви, че иска да благодари на феновете, като им разкрие

тайна, която пази от две години.

„Моят чисто нов албум излиза на 19 април“, каза Суифт по време на благодарствената си реч. „Нарича се The Tortured Poets Department („Отделът на измъчените поети“). Точно сега ще отида и ще публикувам в социалните мрежи обложката зад сцената“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Taylor Swift (@taylorswift)


Докато стартира следващата част от турнето Eras Tour в Токио, Суифт даде малко информация за работата, която е вложила в албума.

„Работя по „Измъчените поети“ от момента, в който издадох Midnights“, каза тя на публиката. „Работих по него около две години. Работих върху него по време на турнето в САЩ. Скоро ще можем да го чуем заедно“.

Ето всичко, което трябва да знаете за „Отделът на измъчените поети“:

 

Кога ще излезе новият албум на Тейлър Суифт?

The Tortured Poets Department ще бъде издаден на 19 април. Суифт направи албума достъпен за предварителна поръчка на уебсайта си, след като го обяви на наградите „Грами“.

 

Какви са песните в албума The Tortured Poets Department?

В понеделник Суифт публикува официалния списък с песни за новия албум. The Tortured Poets Department ще включва 16 песни и едно бонус парче, озаглавено The Manuscript. Част от другите заглавия са: I Can Fix Him (No Really I Can), My Boy Only Breaks His Favorite Toys, But Daddy I Love Him и I Can Do It With a Broken Heart.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Taylor Swift (@taylorswift)

Кой участва в новия албум на Тейлър Суифт?

В албума има две колаборации. Първата песен, Fortnight, включва участието на Post Malone, а песента Florida!!! е с участието на Florence and the Machine.

 

Какво предполагат феновете за албума?

След съобщението на Суифт феновете онлайн започнаха да търсят значения и улики зад дадените от нея подробности. Според някои в интернет заглавието на албума сякаш намеква за бившето ѝ гадже Джо Алуин. През 2022 г., по време на интервюто на Алуин с Пол Мескал в предаването Actors on Actors, той разкри, че е участвал в групов чат с Мескал и актьора Андрю Скот, наречен The Tortured Man Club.

Актуално

Избрано за вас