Ясна е премиерната дата на новия албум на Ариана Гранде

Снимка: Allure

Ясна е премиерната дата на новия албум на Ариана Гранде

Снимка: Allure
Сподели

Ариана Гранде обяви, че новият ѝ албум, озаглавен Еternal Sunshine („Безкрайна слънчева светлина”), ще бъде издаден на 8 март, съобщи БТА, цитирайки АП.

На 12 януари Гранде пусна пилотния сингъл от албума – поп парче с хаус елементи, озаглавено yes, and?

Видеото към песента започва с близък план на покана за парти, върху която пише AG7 (намек за 7-ми поред албум на Ариана Гранде). Отдолу има джипиес координати: 41.0359N 71.9545W.

В тях е кодирано заглавието на бъдещия албум – Eternal Sunshine.

Координатите са на туристическото селце Монтаук в щата Ню Йорк. Там се развива действието на американската романтично-драматична комедия от 2004 г. на режисьора Мишел Гондри Eternal Sunshine of the Spotless Mind („Блясъкът на чистия ум“). Във филма с елементи на фантастика участват Джим Кери (любимият актьор на Ариана Гранде) и Кейт Уинслет.

Заглавието на филма от своя страна е заимствано от поемата на Александър Поуп „Елоиз към Абелар“ (1717 г.), в която се разказва

за една трагична любовна история.

Новината за албума се появи за първи път на 27 декември. Тогава двукратната носителка на наградата „Грами“ намекна за бъдещия си албум на страницата си в Инстаграм.

Това ще бъде седмият ѝ студиен проект

и първият след Positions от 2020 г.

„Ще се видим догодина“, написа тя в заглавието на публикацията в Инстаграм.

Обявяването на албума дойде няколко седмици, след като се появи новината, че Ариана Гранде е подписала договор с фирмата Good World Management, след раздялата си с дългогодишния си мениджър Скутър Браун.

Новият албум ще бъде и първият ѝ след брака и последвалата раздяла с агента на недвижими имоти Далтън Гомес.

Актуално

Избрано за вас