Започва музикалният фестивал Coachella в Лос Анджелис

stagehoppers.com

Започва музикалният фестивал Coachella в Лос Анджелис

stagehoppers.com
Сподели

В периода 12-14 април и 19-21 април в Лос Анджелис ще се проведе американският музикален фестивал Coachella. Ежегодното събитие се провежда за първи път през 1999 г. и оттогава набира популярност. Известен е с разнообразната си гама от музикални изпълнения, както и с модни и арт инсталации. Coachella се провежда в Empire Polo Club в Индио, Калифорния, който се намира на около 130 мили източно от Лос Анджелис. Фестивалът привлича хора от цял ​​свят. Посетителите се обличат в цветни и креативни тоалети. Музикалният уикенд е и начин почитателите на поп културата да срещнат любимите си изпълнители на живо.

Кои изпълнители ще се качат на сцената на Coachella 2024г.?

Lana Del Rey, Tyler, the Creator and Doja Cat са само част от акцентите в музикалната програма на фестивала. Сред другите популярни имена, които ще излязат на сцената състава, са Peso Pluma, J Balvin и Ice Spice. За любителите на музиката от 90-те години програмата включва обединение на групата No Doubt, които не са свирили заедно от фестивала Kaaboo в окръг Сан Диего през 2015 г. Публиката ще види още и изпълнения на бандите Blur и Sublime, предвождани от Якоб Науел – син на покойния певец Брадли Науел.

Какво е новото във фестивала тази година?

Видеоклиповете от фестивала, публикувани в социалните медии, показват различен фестивален отпечатък в сравнение с последните години. През 2024 г. шатрата „Сахара“ ще бъде по-голяма.

Quasar е нова сцена за 2024 г. Тя не е палатка, но ще бъде създадена за по-дълги диджей сетове. Тя ще се намира на мястото на бившата шатра Sahara. Артистите ще свирят в продължение на три до четири часа и ще включват Джейми XX, Рюфус Дю Сол и други.

Актуално

Избрано за вас