Звезда от Måneskin застава зад диджейския пулт у нас на 30 март

Снимка: Fest Team

Звезда от Måneskin застава зад диджейския пулт у нас на 30 март

Снимка: Fest Team
Сподели

Кралицата на баса, модната икона и момичето на момента, секссимволът с пулсиращата енергия, идва у нас за опасен личен експеримент. Виктория де Анджелис е готова да примами всички да се присъединят към своя нахален, модерен техно култ. София посреща най-вълнуващата басистка в света, но зад диджейския пулт в City Stage на 30 март.

Продажбата на билети за софийския гиг на провокативната хулиганка стартира с ограничено количество на промо цена в мрежата на ticketstation.bg на 1 март. 

Забавна, атрактивна и дръзка – Виктория е

единствената дама в световния феномен Måneskin,

но това не ѝ е достатъчно. Тя не спира да търси усещането за свобода и динамика в живота и на други поприща. Това ѝ желание се появява още в ранна възраст, когато Вик се пързаля с кънки, играе футбол, свири на бас китара и се отдава пълноценно на всяко парти преживяване. В началото

музиката ѝ служи като оправдание за пропускане на училище

и за неспокойния характер. Вечното ѝ бунтарството естествено се превръща в нейна професия и житейски път като музикант на пълен работен ден. 

Виктория с лекота преминава от сферата на рок музиката на живо към техно сцените на Милано и Берлин. Тя открива неразривна връзка между ритъма на бас китарата и нискочестотния и дълбок звук на бас линията в клубовете. Основните ѝ влияния са от началото на 90-те години. Диджей сетовете ѝ са особено подходящи за танцуване. Те  носят на вълните на енергичното техно и baile фънка. Докато е зад своя пулт, Виктория смесва тези влияния смело с естетиката y2k трендовете и създава синтез, който се трансформира в потно и свръхенергично клубно преживяване. 

Актуално

Избрано за вас