„Образцово кабаре“ пренася любими песни от миналото и в Бургас

Снимка: „Образцово кабаре“

„Образцово кабаре“ пренася любими песни от миналото и в Бургас

Снимка: „Образцово кабаре“
Сподели

„Образцово кабаре“ – един от най-вълнуващите сценични формати пристига за първи път в Бургас за своя премиера.

В главните музикални роли в „Образцово кабаре“ са Тома Здравков и Цвети Маринова от Expose, които със спектакъла ни припомнят кои са най-важните неща в живота, чрез танц и нови аранжименти на

най-популярните песни от 60-те и 70-те години.

Бургаската публика ще може да се наслади на музикалното шоу, което ще предизвика буря от емоции, на 6 април 2024 г, в Културен Дом НХК-Бургас.

След успеха в София, Бургас е първата спирка от плануваното турне на „Образцово кабаре“. Със своето музикално-театрално пътешествие спектакълът пренася зрителите в обаянието на годините, когато за вечната любов, първите трепетни срещи, мъчителните раздели, младостта и красотата се е говорело с мелодични линии и затаен дъх.

Снимка: „Образцово кабаре“

Екипът вече е готов да пресъздаде цялата емоция и творчески заряд на вечни шлагери като: „Замълчи, замълчи“, „Ако имах чук“, „Хора и улици“, „Спри до мен“, поднесени в актуален аранжимент. А емоцията на сцената ще гори, разказана в

18 истории, от 9 артисти, в над 80 костюма.

Водещите музикални роли в „Образцово кабаре“ са на Тома Здравков и Цветелина Маринова от дует Expose. Двамата постоянно сменят своите образи в спектакъла, но неизменно остават в духа на „най-хубавите години от нашия живот“.

Пулсът на всяка песен е уловен до съвършенство от хореографа Велислава Дипчикова, както и от великолепните танцьори от балет Еxpose team.

С движения те рисуват магията на кабаретните представления

и потапят зрителите в годините на червените завеси и лъскавите облекла.

Снимка: „Образцово кабаре“

Историята на спектакъла увлекателно разказва шармантният Красимир Митов – конферансие на вечерта. А брилянтната визия на представлението е от сценографа Илина Грозева.

„Надявам се „Образцово кабаре“ да събере своите почитатели и в Бургас. Очаквам с нетърпение реакцията на бургаската публика, с която заедно да споделим скритото послания на спектакъла:

Животът трябва да се живее тук и сега,

независимо колко ни е трудно понякога. Важното е да чувстваме и да се наслаждаваме!“, сподели продуцентът на събитието Веселин Стоянов-Лино, който е и автор на арт концепцията на „Образцово кабаре“.

Билети за спектакъла в Бургас може да закупите тук.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас