Open Stage Cup събра хореографи и танцьори на бляскаво парти

Снимка: Лилия Йотова

Open Stage Cup събра хореографи и танцьори на бляскаво парти

Снимка: Лилия Йотова
Сподели

Създаването на първото в България танцово състезание за групи, формации и продукции The Open Stage Cup бе отбелязано с елегантно launch парти в София. На него организаторът Николина Въкова събра водещи хореографи, танцьори и собственици на танцови студиа, за да им разкаже какво отличава The Open Stage Cup и какво да очакват от събитието.

Снимка: Лилия Йотова

Освен че е първото състезание само за групи, то ще бъде и

специална част от косплей фестивала Anime S.

Ще се проведе на 21 и 22 септември 2024 в Asics Arena, София. В двата състезателни дни танцьорите ще имат възможност да се изявяват в 10 модерни танцови стила. Сред тях са

контемпорари, джаз, лирикъл, акро, латино,

шоу денс и други. Те ще бъдат представени в 2 танцови лиги – за професионалисти и хоби танцьори.

Голямата награда за Танцово студио на годината ще бъде присъдена на клуба с най-висок резултат от фестивала. Ще бъдат раздадени специални награди за най-многобройните отбори, както и дизайнерски купи за всички класирани в призовата тройка. Абсолютно всички деца-участници пък ще получат почетни медали и индивидуални дипломи, за да отбележат своя напредък в танцовото изкуство.

Снимка: Лилия Йотова

Гостите на партито имаха възможност да се запознаят с регламента, стиловете и условията за участие на The Open Stage Cup. Стана ясно, че

крайният срок за регистрации е до края на август,

но поради големия интерес и запълването на свободните слотове, регистрацията може да бъде затворена по-рано.

Сред присъстващите бяха Тамара Кривлева от Nova Dance Studio, Алекс Йорданова от Vortex, Нина Гачевска от БШ Тиара, Петра Недялкова от PRJCT360, хип-хоп хореографът Анастасия Кот, певицата Цвети Радойчева и други.

Актуално

Избрано за вас