Отлагат концерта на Йонас Кауфман: Какво се случва с билетите ви?

Снимка: Gregor Hohenberg/ Софийска филхармония

Отлагат концерта на Йонас Кауфман: Какво се случва с билетите ви?

Снимка: Gregor Hohenberg/ Софийска филхармония
Сподели
Концертът на Йонас Кауфман и Софийската филхармония се отлага. Това съобщиха от културната институция.  Те посочват, че причината са здравословни проблеми на тенора. Новата дата на събитието е 28 септември. Мястото остава зала 1 на НДК.
Билетите за новата дата ще важат без презаверка.
Софийската филхармония дава възможност да заверите билетите си за други събития от календара на оркестъра.
„В случай, че не можете да сте с нас на новата дата на концерта на Йонас Кауфман: Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени“, поясняват те.
От публикацията им става ясно още как трябва да постъпят потребителите в случай, че билетите им са закупени от сайта на Eventim:
  • с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Eventim BG – София, ул. „6-ти септември“ 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
  • Билети, закупени с опция print@home и eticket, се връщат по имейл до [email protected]
  • с наложен платеж или по банков път – клиентите трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. „6-ти септември“ 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата (заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка).
Крайният срок за връщане на билетите е 12 юли.

Актуално

Избрано за вас