Потопете се във вихъра на танца с The Open Stage Cup

Снимка: The Open Stage Cup

Потопете се във вихъра на танца с The Open Stage Cup

Снимка: The Open Stage Cup
Сподели

The Open Stage Cup е първото по рода си състезание в България, създадено специално за изявата на групи, формации и продукции. Ще се проведе на  21 и 22 септември 2024 в Asics Arena в София, в рамките на косплей фестивала Anime S.

Очаква се това да бъде

едно от най-мащабните танцови събития в културния календар

на България за тази година, което ще събере талантливи танцьори страната и чужбина.

Танцьорите ще могат да премерят сили в 10 танцови категории. Това са: ACRO DANCE, CONTEMPORARY / MODERN, LYRICAL, JAZZ/MUSICAL THEATRE, OPEN/SHOW DANCE, LATIN SHOW, CHEARLEADING/ MAJORETTE/POM POM, DISCO DANCE, MTV/COMMERCIAL, HIP HOP/STREET DANCE.

Възрастовите категории са Baby, Mini, Kids, Junior, Youth и Senior. Те дават право на участие на деца от 3 до 18+ години. Единственото условие е те да участват в танци, които спадат в категориите група, формация или продукция. Танцьорите могат да се включат в една от двете избрани танцови лиги. Лига А е за професионалисти, които са от хореографски училища или танцуват повече от 4 часа седмично, а лига Б – за любители.

Верни на традицията си всяко дете на състезанието да се чувства уважено,

организаторите са предвидили индивидуални дипломи и медали за всеки участник.

Големите награди за най-успешно представилите се колективи, ще бъдат дизайнерски купи и медали. За класираните в призовата тройка парични и предметни награди ще осигурят спонсорите на проекта.

Регистрацията продължава до края на август, но тъй като свободните места са органичен брой, е възможно да бъде затворена много по-рано, при запълване на слотовете за участие.

Желаещите групи и школи могат да се запишат за участие ТУК.

Актуално

Избрано за вас