Какво ще се случи, „Ако извикаш нощем с всичка сила“?

Снимка: Stage Hearts Team

Какво ще се случи, „Ако извикаш нощем с всичка сила“?

Снимка: Stage Hearts Team
Сподели

Как се говори за любовта? Оказва се, че няма правила. Няма позволени или забранени теми – особено когато нещата са излезли извън твоя контрол. Много отдавна всички чакаме някой, който да разкаже на глас откровено и без задръжки  истината за всичко онова, което преживяваме, когато сме влюбени несподелено. Премиерата на постановката ще бъде на 13.04 в Театър „Сълза и смях“. Във Варна ще се играе на 19.04 във Фестивалния и конгресен център. „Ако извикаш нощем с всичка сила“ е една изключително

смешна и вълнуваща романтична комедия.

Тя ще ни преведе през объркания и хаотичен живот на Ева – млада и красива жена, която току-що е избягала от сватбата си.

Изключителните актьори Александра Сърчаджиева и Петър Антонов ще бъдат отново на една сцена. В „Ако извикаш нощем с всичка сила“  те ще ни покажат ювелирна актьорска игра на един изумителен театрален тандем.

След безапелационния успех на постановката „На живо“, превърнала се в

събитие без аналог на българска сцена

(награда Аскеер 2022), екипът на спектакъла се събира отново за да създаде един уникален проект. Този път той ще се играе в полето на комедията.

Димитър Коцев-Шошо, Яна Борисова, Милен Кукошаров и Елис Вели са творческа група, която работи от години заедно, създавайки едни от най-успешните и хитови театрални и сценични спектакли. Сред тях са „ На живо“, „Място, наречено Другаде“ (Икар 2023, Аскеер 2023), “С гръб към залеза“, „за любовта…“, „Нощните Рицари“  с участието най-големите български актьори.

Всяка тяхна постановка се радва на огромен зрителски интерес и дълъг сценичен живот. За последните няколко години екипът създава произведения, които променят културния контекст в България и нареждат имената на артистите в него сред най-ярките звезди на българската сцена.

Актуално

Избрано за вас