Народният театър празнува Деня на жената с билети по 8 лв.

Снимка: Народен театър "Иван Вазов"

Народният театър празнува Деня на жената с билети по 8 лв.

Снимка: Народен театър "Иван Вазов"
Сподели

Народният театър „Иван Вазов“ пуска в продажба на цена от 8 лв. билети за всички представления от репертоара си. Промоцията е валидна за спектаклите през месец март. 

Кампанията ще бъде

активна единствено на двете каси на театъра на 8 март –

Международния ден на жената. Билети ще могат да бъдат закупени от 9:30 до 19:30 ч. В мартенския репертоар на културната институция влизат някои от знаковите постановки на театъра. Сред тях са „Хага“, „Бащата“, „Синът“, „Големанов“, „Калигула“, „Коварство и любов“, „Народът на Вазов“, „Моби дик“ и „Бурята“.

Това далеч не е първата кампания, която Народният театър стартира през последните седмици.

Считано от  22 февруари, членовете на Съюза на артистите в България (САБ) могат да закупуват билети за спектакли от репертоара на Народния театър „Иван Вазов“ на преференциални цени. Това стана възможно след сключване на споразумение между САБ и културната институция.

В заповедта на директора на Народния театър се посочва, че

на всеки член се полага по 1 билет за представление.

Преференциалните цени са валидни при представянето на членска карта на САБ. Билетите ще бъдат на цена от 5 лв. за представленията, играни на Голямата, Камерната сцена и „Апостол Карамитев“.

На фона на промоционалните кампании за артисти и граждани – в периода от 27 февруари до 2 март в Народния театър „Иван Вазов“ се проведе първото издание „НТ Мини“ – умален формат на шоукейс. В пет поредни вечери беше показана селекция от пет емблематични спектакъла от репертоара на театъра. За да се запознаят с тази своеобразна „витрина“ на разнообразието от естетики и театрални подходи на първата ни сцена, в страната пристигнаха над 50 чуждестранни гости от театралната общност в цяла Европа.

Актуално

Избрано за вас