Нора дебютира с моноспектъл, създаден за нея от Иво Сиромахов

Снимка: Théatro

Нора дебютира с моноспектъл, създаден за нея от Иво Сиромахов

Снимка: Théatro
Сподели

Гласът на певицата Нора Караиванова зазвучава на театралната сцена в моноспектакъл, написан специално за нея от Иво Сиромахов. Премиерните представления на „Сънища“ са на 1 и 23 юни в „Театро отсам канала“, съобщава БТА, цитирайки организаторите.

Звездата от втория Music Idol влиза в ролята на касиерка в хипермаркет, която се опитва да избяга в света на фантазиите си.

„Пиесата „Сънища“ разказва за

разминаването между сивотата на ежедневието и блясъка на мечтите.

За онези красиви моменти нощем, когато можем да избягаме от действителността, да бъдем други и да изживеем вълшебства. Човек е най-истински тогава, когато сънува. Това е една романтична комедия за малкия човек, наивен по чаплиновски, красив в мечтите си и леко тъжен в невъзможността да ги постигне. Избрахме за ролята Нора, защото

тя притежава мощен талант,

който не се ограничава само в пеенето. Тя е артист в истинския смисъл на думата“, казва Иво Сиромахов.

Снимка: Théatro

В спектакъла звучат евъргрийни на Арета Франклин, Уитни Хюстън и Ела Фицджералд, както и специално написана за спектакъла авторска песен на Валерия Крачунова и Нора Караиванова.

Режисьор е Златомир Молдовански, познат на театралната публика от спектакли като „Игра за двама“, „Българската литература накратко“ и „Момчетата и градът“. Сценографията и костюмите са на Ивелина Минева, а музикалната среда е на Валерия Крачунова.

Билети могат да бъдат закупени от касата на театъра и онлайн тук.

Актуално

Избрано за вас