„Алма Алтер“ кани на 24-часов театрален маратон

Снимка: "Алма Алтер"

„Алма Алтер“ кани на 24-часов театрален маратон

Снимка: "Алма Алтер"
Сподели

Как Ви се струва да прекарате цяло денонощие в един театър с актьори? Да гледате представления, да участвате в уоркшопи, да обядвате, вечеряте и закусите заедно. Да станете автори на свои собствени театрални творби. Това може да ви се случи в театър- лаборатория „Алма Алтер„.

По традиция тази инициатива на актьорите е във връзка с Международния ден на театъра, който отбелязваме на 27.03. Дългоочакваният ежегоден 24-часов Нон-стоп Театрален Маратон на театър-лаборатория „Алма Алтер” тази година
ще се проведе от сутринта на 30 март до сутринта на 31 март.
Театърът заключва обикновено широко разтворените си врати, за да посрещне 100 любители на театъра, актьори, професионалисти, зрители, готови да жертват съня си в името на това древно изкуство. 
Снимка: Алма Алтер
Експериментът е безплатен.
Както винаги, трупата на „Алма Алтер“ изисква от вас само доброто ви настроение. В замяна обещава среща на човека с човека, среща на човека със сцената, среща на сцената с експеримента, среща на експеримента с духа.  Ще се изиграят 9 колоритни представления, ще се провеждат театрални тренинги, репетиции и игри, които в края на събитието ще доведат до създаването на едно общо представление, давайки шанс на участниците „да влязат в обувките на актьорите“.
Театър-лаборатория „Алма Алтер” (бул. “Цар Освободител” 15) София Ви очаква да се запишете след 1 март. Можете да го направите на живо в салона на  театъра след края на всяко едно представление от репертоара през месеца. Информация за предстоящите представления може да бъде открита във Facebook.

Актуално

Избрано за вас