„Пипи Дългото чорапче“ с музика от Графа дебютира в Младежкия театър

Снимка: Младежки театър „Николай Бинев“

„Пипи Дългото чорапче“ с музика от Графа дебютира в Младежкия театър

Снимка: Младежки театър „Николай Бинев“
Сподели

Младежки театър „Николай Бинев“ обяви най-новото заглавие, с което допълва театралния си афиш – „Пипи Дългото чорапче“.

„Светът е пълен с разни неща и наистина има нужда някой да ги потърси и намери. Именно това правят нещотърсачите“, казва Пипи Дългото чорапче… Ние, в Младежки театър „Николай Бинев“, сме

истински, страстни и отдадени нещотърсачи

и сме убедени, че изненадата, която споделяме с вас е вълнуващо откритие и ще се превърне в прекрасно театрално съкровище“, пишат от театъра.

Премиерата на най-новия спектакъл, по Астрид Линдгрен,  ще бъде на 3 и 4 февруари.

Във фейсбук страницата си Младежкият театър публикува снимки, с които обяви новината. „С най-голямо удоволствие споделяме с вас, че композитор на спектакъла е

едно от най-големите имена в българската музика

и професионалист, с когото е повече от изключително удоволствие да се работи – Влади Ампов – Графа“.

Влизайки в ролята на композитор на спектакъла Графа ще превърне света на Пипи, Томи, Аника, г-н Нилсон и всички останали любими на всички деца и възрастни по света персонажи в една незабравима музикална вселена, в която смехът, радостта, пътешествията и приключенията на героите ще открият своята вълнуваща музикална форма.

Снимка: Младежки театър „Николай Бинев“

Приключенията на Пипи Дългото чорапче и нейните приятели нямат край. С тях никога не е скучно, а

смехът и радостта в салона са гарантирани.

С представлението Младежки театър „Николай Бинев“ кани всички деца и родители на един семеен спектакъл с много смях, забавления, пакости и много, много музика и песни.

Невероятният свят и веселите приключения на „Пипи Дългото чорапче“ ви очакват на 3 февруари от 11 и 14 ч. и на 4 февруари от 11 и 19 ч. на Голяма сцена в Младежкия театър.

Преводач е Вера Ганчева. Драматизацията и режисурата са дело на Венцислав Асенов. Сценограф е Никол Трендафилова, а хореограф Никола Хаджитанев.

В представлението участват: Августина-Калина Петкова, Александър Хаджиангелов, Ахмед Юмер, Божидар Йорданов, Зорница Маринкова, Мартин Емануилов, Моника Иванова, Юлиян Петров

Билетите ви очакват на касата на театъра, както и онлайн.

Актуално

Избрано за вас