Постановката „Радио Белград“ на Малин Кръстев гостува в Армията

Снимка: Facebook

Постановката „Радио Белград“ на Малин Кръстев гостува в Армията

Снимка: Facebook
Сподели

Постановката „Радио Белград“ по режисура и сценична адаптация на Малин Кръстев гостува на 24 и на 31 март в театър „Българска армия“, съобщават организаторите от сдружение „Шум и бяс“.

„Радио Белград“ е създадено по пиесата „Белградска трилогия“ на Биляна Сръблянович.

Действието в представлението се развива в навечерието на Нова година, когато ще стане ясно дали празничната нощ ще донесе на героите щастие и надежда за нов живот, или болките им ще вземат превес.

Снимка: Facebook

„Четири истории, из различни точки по света, които носят със себе си смях през сълзи. Представление за

бягството като опит за спасение.

Спасение от реалността в търсене на по-добър живот. Текстът разнищва темата за емиграцията като монета с две лица. Дали по-добрият живот е навън, някъде другаде, където винаги ни се струва по-добре, или човек трябва да преодолява пречещите обстоятелства, борейки се за себе си и там, откъдето е произлязъл“, разказват от „Шум и бяс“.

В спектакъла участват Александър Кендеров, Александър Кънев, Александър Притуп, Велизара Душанова, Георги Асенов, Илиян Стаменков, Катерина Борисова, Катерина Петрова. Както и Мартин Димов, Никол Василева, Светлозар Начев, Теа Шаркова и Цветина Ангелова.

Авторската музика към „Радио Белград“ е дело на маестро Антони Дончев и Добрин Векилов-Дони. Художественото осветление е от Драгомир Димчев – DarkWhite-vision. А по плаката е работил Христо Христов.

Билети за педставлението „Радио Белград“ могат да бъдат закупени тук.

Снимка: Facebook

Сдружение „Шум и Бяс“, оганизиащо постановката, е създадено от млади актьори от класа на Малин Кръстев и Герасим Георгиев – Геро в театрален колеж „Любен Гройс“.

Актуално

Избрано за вас