Стефания Колева и Деян Ангелов представят комедията „Без гаранция“

Снимка: Диляна Флорентин

Стефания Колева и Деян Ангелов представят комедията „Без гаранция“

Снимка: Диляна Флорентин
Сподели

За жените и мъжете – с ръка на сърцето, с много хумор и без гаранция. Стефания Колева и Деян Ангелов са във взривоопасно съединение от комични ситуации в новия стендъп театър „Без гаранция“ по текстове на режисьора Николай Гундеров. Премиерата ще бъде на 27 май в кино „Люмиер“ в София.

Двамата актьори ще влязат в един

нетрадиционен формат за българската сцена,

за да се опитат да надникнат какво се крие в мислите на жените за мъжете и на мъжете за жените. С много хумор, ирония и сарказъм ще преминат през поредица от житейски ситуации, в каквито със сигурност са попадали и зрителите.

Снимка: Диляна Флорентин

„Без гаранция“ е комично състезание без заобикалки, в което всички предразсъдъци трябва да бъдат оставени на резервната скамейка. Кой ще вземе купата? Няма гаранция“, споделя режисьорът Николай Гундеров, по чиито текстове е създаден и спектакълът. Музиката в него е на Добромир Кисьов.

Снимка: Диляна Флорентин

Стефания Колева и Деян Ангелов си партнират отново с Николай Гундеров след успешната им обща работа в театралната комедия „От всички страни“, в която участват още актьорите Александра Сърчаджиева и Дарин Ангелов. Продуцент и на двата спектакъла е Artvent.

След премиерата на „Без гаранция“ в София предстоят първи срещи с публиката в Пловдив на 29 май и във Велико Търново на 29 юни.

Билети за новака комедия могат да бъдат намерени тук.

Актуално

Избрано за вас