Стоян Радев представя постановката „Три версии на живота“

Снимка: I Am Studio

Стоян Радев представя постановката „Три версии на живота“

Снимка: I Am Studio
Сподели

Режисьорът Стоян Радев представя „Три версии на живота“ от Ясмина Реза. Премиерата е тази вечер в I Am Studio, съобщават организаторите, цитирани от БТА.

Участват Александра Димитрова, Йордан Ръсин, Камелия Хатиб и Адриан Филипов.

Холивудските студиa решиха да направят премиерите на „Опенхаймер” и „Барби” в един и същи ден, като подканваха аудиторията да гледа и двата филма наведнъж.

Ако сте пропуснали да преживеете „Барбихаймер”,

„Три версии на живота“ предоставя същата възможност, коментират от екипа на представлението.

Снимка: I Am Studio

„Ако всичко ви е омръзнало – в това число големите теми, дребнотемието, както и вие сами на себе си, заповядайте на спектакъла „Три версии на живота“, приканват от екипа на постановката. „Изключителният текст на Ясмина Реза ще ви предложи варианти за излизане от положението. Ако все още човекът и вселената не са ви омръзнали, пак заповядайте – този спектакъл може да се окаже специално за вас.

Пиесите на Ясмина Реза са съвременна класика.

Зрителите не престават да пълнят салоните, защото, подобно на Оскар Уайлд, тя успява да говори за най-вълнуващите човешки проблеми с великолепно чувство за хумор и проницателна ирония.

В „Три версии на живота“ отново е така. Публиката може да се смее до сълзи с историята на две семейства и техните разправии, които обхващат въпроси от може ли да се яде, след като сме си измили зъбите, до плоски ли са галактическите сияния.“

Сценографията е на Илияна Кънчева, преводът е на Снежина Русинова-Здравкова.

Предстоящите дати на постановката са 28 февруари, 20 и 25 март. Билети могат да бъдат закупени онлайн.

Актуално

Избрано за вас