Theatro кани на премиерата на „Принципът на несигурността“

Снимка: Theatro "Отсам канала"

Theatro кани на премиерата на „Принципът на несигурността“

Снимка: Theatro "Отсам канала"
Сподели

Представлението „Принципът на несигурността„, пиеса на Саймън Стивънс ще има своята премиера на 21.02.24 в „Théatro отсам канала„. Сюжетът на постановката разглежда взаимоотношенията между американката Джени и лондончанинът Алекс – двама крайно различни по характер, темперамент, възпитание, привички, възраст и манталитет съвременници, се запознават в идиотска ситуация.

От сблъсъка между двата характера

изригва фойерверк от искри: на привличане и отблъскване, на страст и съмнение, на състрадание и ярост, на омраза и любов. Накратко казано, внезапно пламва ненадейна, неподозирана, дългоочаквана, омайна любов. Но какво е любовта? – се питат персонажите. Ха сега де!?! На тези въпроси отговори от сцената ще търсят

актьорите Силвия Петкова и Димитър Баненкин.
Снимка: Art VOX

А нима има човек, който не си е задавал въпросът – какво е любовта? – Едва ли. И всеки от нас си има своето мнение.  Кинорежисьорът Николай Волев се заема с тероията на физика Хайзенберг за травмите, които пречат на човека да продължи напред. Въпросът за границите в любовта също съществува и оставя теорията за несигурността и нейният принцип.

Волев е създател на едни от най-любимите и гледани наши филми,

оставили дълбока следа в културната ни памет: „Двойникът“, „Господин за един ден“, „Да обичаш на инат“, „Маргарит и Маргарита“, „Кизият рог“, „Извън пътя“. Екипът на „Принципът на несигурността“ се надява, че с тази своя най-нова творба, той ще впечатли публиката също толкова вълнуващо и трайно. Помощник – режисьор на представлението е Светла Колева.

Актуално

Избрано за вас