Аня Тейлър-Джой прикова погледите в Кан, представи новия си филм

Снимка: Getty Images

Аня Тейлър-Джой прикова погледите в Кан, представи новия си филм

Снимка: Getty Images
Сподели

Вторият ден от филмовия фестивал в Кан продължи с бляскавата премиерата на фантастичната лента „Фюриоза: Сага за Лудия Макс“, заради която куп звезди минаха по емблематичния червен килим. Главната актриса във филма Аня Тейлър-Джой се

превърна в звездата на вечерта,

не само заради ролята си, но и заради зашеметяващата рокля без презрамки на Dior, която беше избрала за появата си. В допълнение тя беше заложила и на диамантени бижута от Tiffany, а косата ѝ беше вдигната в елегантен кок.

28-годишната актриса, която поема щафетата от Чарлийз Терон, за да изгради образа на младата Фюриоза, връща зрителите 15-20 години преди събитията във филма „Лудият Макс: Пътят на яростта“. За Аня фестивалът в Кан е специално място. Първият път, когато присъства на него, беше, за да получи наградата на Chopard като изгряващ актьор през 2017 г. Тя ѝ беше връчена именно от Чарлийз Терон.

Малко след нея на червения килим се появи и актьорът Крис Хемсуърт, Той играе военачалника Дементус. Беше придружен от съпругата си Елза Патаки, която носеше шикозна черна рокля.

Освен екипа на филма „Фюриоза: Сага за „Лудия Макс“, по червения килим минаха още две от дамите в тазгодишното жури. Това са режисьорката Грета Геруиг и актрисата Ева Грийн. Блондинката се погрижи да привлече вниманието с червена рокля с тънки сребристи презрамки и дълбоко деколте. Грийн пък заложи на драматичен тъмен тоалет.

Сред гостите на премиерата беше и супермоделът Наоми Кембъл, съобщи dir.bg. Тя беше облечена със зашеметяваща черна рокля с прозрачни части в областта на полата и перлени презрамки. Сред останалите звездни дами, които минаха по червения килим, беше легендарната актриса Фей Дънауей.

Снимка: Getty Images

С трогателен ход за популяризиране на късометражния си филм за жени – жертви на сексуално насилие, актрисата Жудит Годреш, дъщеря ѝ Тес и екипът на лентата, символично сложиха ръце пред устните си, докато позираха пред фотографите.

Нейният 17-минутен късометражен филм „Moi Aussi“ беше представен премиерно на фестивала и акцентира върху историите на жертвите на сексуално насилие.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас