Мария Бакалова планира да покори и Бродуей

Снимка: mariabakalovaofficial/ Instagram

Мария Бакалова планира да покори и Бродуей

Снимка: mariabakalovaofficial/ Instagram
Сподели

Мария Бакалова подготвя пиеса за Бродуей. Това съобщи самата тя на среща с почитатели по време на фестивала за аниме, комикси и поп култура Aniventure Comic Con (6-7 юли, София).

„Театърът винаги ще ми липсва, макар че не знам кое обичам повече – киното или него. Хората са го казали: Едното е хлябът, другото е водата. Едното не може без другото, но просто се фокусираш върху нещата, които са по-готови и са на дневен ред“, каза тя.

„Разбира се, че бих се качила на сцена един ден. Има една пиеса, по която в момента работим с мой колега.

Би трябвало по някое време да тръгне към Бродуей,

към Ню Йорк“, съобщи актрисата.

„Много хора казват, че за да си в тази индустрия, трябва да имаш дебела кожа. Аз не съм сигурна, че съм от тези хора, защото и си плача, и страдам, и ми е мъчно. Понякога ме хваща яд за нещо, което съм искала, а не ми се получава. Важното е да повярваш, че може би не е в теб проблемът“, смята младата надежда.

„Има страшно много актьори и режисьори, с които искам да работя. Една от големите ми, дълбоки и сакрални мечти ще остане да имам възможността един ден да работя с Ларс фон Триер и Томас Винтенберг, споделя Бакалова.

Актрисата разказа и за новия български филм – „Триумф“, с нейно участие, който скоро трябва да излезе на голям екран.

„Филмът е интересен, защото е

социална сатира, вдъхновена от истинския живот,

което е още по-абсурдно и драматично. Много тънка и хлъзгава е границата между трагедия и комедия, а „Триумф“ е точно това“, изтъква тя.

Мария Бакалова не пропусна да коментира и темата за известността, пише БТА.

„Имам много голям проблем с тази дума – известна. От нея получавам вътрешна паник атака“, казва звездата от „Борат 2″.

„Аз съм от хората, които дръзват да направят нещо според интуицията си. Сега се опитвам да парирам това и да използвам рациото си, което ми е много трудно. Защото не мисля, че когато порастваме, ставаме по-праведни“, обобщи тя.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас