Мария Бакалова на Comic Con: За да успее, актьорът трябва да експериментира

Снимка: Comic Con Bulgaria

Мария Бакалова на Comic Con: За да успее, актьорът трябва да експериментира

Снимка: Comic Con Bulgaria
Сподели

Българскaта актриса Мария Бакалова, която жъне успехи в Холивуд, се включи в O&A панела на тазгодишното издание на фестивала Aniventure Comic Con. Тя отговаряше на въпросите на феновете за участието си във филми като “ Guardians of the Galaxy”, „Bodies,bodies,bodies“, „Borat“ 2 и много други. 

Водещата Станислава Айви започна с въпрос за работата на Марияпо озвучаването на кучето Козмо в популярната поредица на Marvel ,,Guardians of the galaxy” на режисьора Джеймс Гън. 

Актрисата сподели, че

озвучаването на герой в киното е пъти по-трудно от актьорската игра

пред камера.

,,Актьорите сме свикнали да работим с очите, а в тези случаи трябва да предадеш емоцията само с гласа си”,  казва тя. ,,Ние бяхме на терен, наистина ми се наложи да си представям, че съм кученце”, предизвиква въображението си актрисата.

Темата за животните породи дискусия как този филм  донякъде  поставя въпроса за опитите с тях в науката. Как едно животно  е жертвано само и единствено за да може човекът да се отърве от опасност.

,,Бих застанала зад всяка кауза, която се ангажира с това живи същества да не бъдат измъчвани”, каза Бакалова пред публиката.

След това разговорът премина в посока на ролята, която направи Мария разпознаваема за световното кино. Българката споделя, че се явява на кастинг за ,,Борат 2” точно на 24 май, малко преди да завърши обучението си в НАТФИЗ.

Снимка: Comic Con Bulgaria

,,Не знаех много неща за това как работи киното, изведнъж получаваш мениджъри, агенти”, спомня си младата кино надежда. 

Според нея тайната за успех и дълголетие в тази професия е да можеш да експериментираш. 

,,Плача, страдам и ми е мъчно, когато нещо не ми се получава. Същевременно се опитвам да давам всичко от себе си , да работя, да създавам приятелства”, споделя Бакалова. 

Актрисата се върна назад във времето, когато като студент изучава основно драмата. Изведнъж обаче „Борат 2“ ѝ налага да се  хвърли в сатиричния свят на Саша Бардън Коен.

„Този филм ми доказа, че с комедията също можеш да постигнеш много”, посочва тя. За партньорството си с Коен казва, че той е сред най-интелигентните хора, които е срещала.

Бакалова е уверена, че скоро пак ще се срещнат на екран.

Въпрос от публиката провокира Мария Бакалова да вдъхне надежда и кураж на амбициозно момиче, което също иска да тръгне по пътя на киното.

,,Продължавай да вярваш, стискай зъби и се усмихвай. Скачайки от високото, може пък да полетиш. “Моля те, не се притеснявай и вярвай в себе си. Наслаждавай се на това, което си“, посъветва я тя.  

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас