Рок, вино и… автограф от любимата ти банда на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024

Снимка: Midalidare Rock In The Wine Valley

Рок, вино и… автограф от любимата ти банда на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024

Снимка: Midalidare Rock In The Wine Valley
Сподели

И тази година по време на Midalidare Rock In The Wine Valley ще се провеждат срещи с някои от бандите от тазгодишното издание. „Тези срещи за нас са изключително специални, защото дават шанс на феновете да се докоснат до любимите си групи, да вземат автографи и да се снимат с тях“, споделят организаторите.

Всички срещи са безплатни. Локацията, точните часове и с кои групи ще се проведат ще бъде обявено на страницата на фестивала и в социалните мрежи. Тук можете да откриете и пълната програма на Midalidare Rock In The Wine Valley:

Преди дни стана ясно, че публиката ще може да се наслади и на няколко български рок банди по време на фестивала. Това ще се случи на After Party сцената, чиято програма ще стартира веднага след приключване на основната сцена. Така купонът за почитателите на рок музиката ще може да продължи до малките часове. В петък на After Party сцената ще видим легендарните „Конкурент“ и „Монолит“, както и младите надежди от Reveries (Ревърийс). В събота на сцената ще се качат бандите Lampa и Кота 0.

Цените на билетите са:

  • Тридневен билет – 180 лв.
  • Еднодневен билет за 12 юли, с хедлайнер Accept – 120 лв.
  • Еднодневен билет за 13 юли, с хедлайнер Big – 120 лв.
  • Еднодневен билет за 14 юли, с хедлайнер Deep Purple – 120 лв.
  • Деца до 12 години влизат без билет.

 

Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе от 12 до 14 юли 2024 г.

Актуално

Избрано за вас