Отмениха фестивала Menace to Society: Tekashi 6ix9ine няма да идва в България

Снимка: Thaddaeus McAdams/FilmMagic

Отмениха фестивала Menace to Society: Tekashi 6ix9ine няма да идва в България

Снимка: Thaddaeus McAdams/FilmMagic
Сподели

Фестивалът Menace to Society, планиран  за 16 октомври в Арена София, се отменя. Поради внезапни здравословни проблеми на 6ix9ine, който е хедлайнер на събитието, бе съобщено в последния момент, че турнето няма да се проведе.

То трябваше да започне на 13 октомври във Франкфурт, но това така и не се случи, съобщават организаторите. Заради това автоматично отпада и концертът у нас.

Дани Ернандес или по известен като Tekashi 6ix9ine е американски рапър и певец. Стилът му е агресивен и провокативен не само заради шарената му коса, но и заради публични вражди с колеги и правни проблеми. 6ix9ine става известен в края на 2018 г. след излизането на дебютния му сингъл „Gummo“. След това той пуска микстейпа „Day68“, последван от парчетата „Kooda“, „Keke“ и „Gotti“ –
всички в Hot 100 на Billboard.
„FEFE“ с участието на Ники Минаж и Мърда Бийтс, сингъл от дебютния му албум „Dummy Boy“ (2018), достигна номер три в Hot 100. Албумът е сертифициран с платинум от Асоциацията на звукозаписната индустрия в Америка (RIAA). Първият му сингъл „Gooba“, заедно с видеоклипа му,
счупи рекорда за най-гледаното онлайн хип-хоп видео
през първите 24 часа.
Преди него на фестивала трябваше да забие и NLE Choppa, Това щеше да е второто му посещение в България след напълно разпродадения му концерт през 2020 г.
Bryson LaShun Potts, известен професионално като NLE Choppa, е американски рапър от Мемфис, Тенеси. Той проби със своя сингъл ‘Shotta Flow’ от 2019 г. Той получи платинен сертификат от Асоциацията на звукозаписната индустрия на Америка и достигна връх в топ 40 на Billboard Hot 100. След успеха на песента последваха ремикси с едни от най-големите трап артисти в щатите, които също имаха успеха на оригинала.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас