MIDALIDARE ROCK IN THE WINE VALLEY се завръща и през 2025 г., пускат билетите в продажба

MIDALIDARE ROCK IN THE WINE VALLEY се завръща и през 2025 г., пускат билетите в продажба

Сподели

През 2025 година фестивалът MIDALIDARE ROCK IN THE WINE VALLEY ще се проведе от 11 юли (петък) до 13 юли (неделя). В петък, 12 юли, в 10:00 часа влизат в продажба 1000 билета „на зелено“, които са

на цена от 160 лева и ще са за всички дни

на фестивала. След изчерпване на тези билети в продажба ще бъдат пуснати редовните пропуски на цена от 195 лева. Първият хедлайнер за 2025 година, ще бъде обявен съвсем скоро.

„Щастливи сме, че можем да обявим следващото си издание още преди да е започнал тазгодишният ни фестивал. Дължим го на всички, които ни подкрепят и тази година няма да ги караме да чакат“, споделят от организаторите.

Билети можете да откриете в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи.

Тазгодишното издание ще се проведе между 12 и 14 юли, а организаторите вече са готови с всички изисквания на групите. „Прави особено впечатление, че почти всички групи искат да има пица след края на изпълнението им, така че подготвяме специална пещ, за да имаме винаги прясна и топла пица“, споделят организаторите на фестивала.

Всички банди са приели да променят изискванията си за конкретни марки вино, които традиционно пият и очакват да опитат селекцията на  Midalidare. „Това е наша практика още от първото ни издание. Радваме се, че традицията продължава“, разкриват още от екипа. Организаторите на  Midalidare Rock In The Wine Valley са готови с всички изисквания на групите. Кои са най-интересните от тях можете да откриете ТУК.

 

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас