Sofia Summer Fest празнува Джулай с концерт на Орлин Павлов

Sofia Summer Fest празнува Джулай с концерт на Орлин Павлов

Сподели

Sofia Summer Fest ще отбележи Джулая с концерт на Орлин Павлов. Датат е 1 юли, а мястото на срещата по традиция е Южен парк II, зад музей „Земята и хората“.

Летният фестивал на София започва на 30 юни със Sofia Finest, събитие за коктейла и градска култура.

„Целта ни е да откъснем посетителите от работното ежедневие. Да донесем радост, забавление, свежо настроение и наслада за сетивата. Заедно с цялата палитра от изкусителни вкусове, събрани в чаша изискан коктейл и селектирана музика“, споделя Христина Ванчева, създател на Sofia Finest.

Ударна селекция от театър, стендъп и музика залягат в афиша на феста.

На 3 юли ще гледаме „Операцията“ с участието на Орлин Горанов и Мариан Бачев, а ден по-късно Георги Кючуков ще ни разсмива като човекът-откровение с „Не помня“. На 4 юли от 18 ч най-малките ще се забавляват със сапуненото шоу на „Маргаритка“, в което песнички за добрите навици в храненето и хигиената вървят с караоке и, в случая – с много спаунени балончета!

Яна Маринова натиска своя театрален „Спусък“ на 5 юли.

Поп ъп базар и детски спектакли за сутрешно кафе превземат програмата на 8 и 9 юли (кои са постановките – вижте тук)

Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова ще превключат на романтична вълна с „Извънредно любовно“ (10 юли). Спектакълът е създаден по осем реални любовни истории. Всички те са разказани, изиграни и изтанцувани на сцената от трите актриси.
Постановката ще ви покаже, че

любовта е навсякъде – в скоростта, с която две коли се гонят по магистралата,

на чина в първи клас, в един голям шоколад, в една невероятна рокля. Любовта е избухване в хотелска стая, в хилядите въпроси след едно изпратено съобщение, в спомените на баба Надя или… в нежния звън на най-красивата камбана.

На 11 юли Sofia Summer Fest кани на

„Жена ми се казва Борис“ – защо, ще ви обяснят Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков,

Петьо Петков-Шайбата, Диана Любенова, Ернестина Шинова, Жанина Дончева.

Братя „Мангасариян“ ще се разходят по сцената в парка за бутиков концерт (12 юли), а на 16 юли ще гледаме под открито небе филма на Мартин Макариев „Игра на доверие“.

Цялата програма на Sofia Summer Fest е на sofiasummerfest.bg.

 

Фотокредит откриваща снимка: Facebook Orlin Pavlov Official

Актуално