Звезди от „The Witcher“ и „One Piece“ идват на Aniventure Comic Con

Снимка: keycom.bg

Звезди от „The Witcher“ и „One Piece“ идват на Aniventure Comic Con

Снимка: keycom.bg
Сподели

Подготовката за най-голямото събитие за косплей, манга, аниме, гейминг, графити, комикси и кино тече на пълни обороти. Броят на звездните гости, които ще видим на живо на 6 и 7 юли на Aniventure Comic Con не спира да расте.

С голямо удоволствие организаторите приветстват Анна Шафър (Anna Shaffer), позната като Ромилда Вейн от филмите за Хари Потър  и като Трис Мериголд от сериала „The Witcher“ („Вещерът“). Магията от присъствието на Анна ще бъде подсилена и от харизматичния Винсънт Ригън (Vincent Regan). Той е част от актьорския състав на суперхита на Netflix „Оne Piece“, „300“, „Aquaman and the Lost Kingdom“ и много други. В отбора на Aniventure Comic Con ще видим и Josh Wichard – актьор, гласов дубльор и motion capture изпълнител. Най-известен е с участието си в играта на годината „Baldur’s Gate 3“ като гласа на Tav 1. По време на събитието ще се запознаем и с Mario Joos – стратега, който стои зад развитието на някои от най-успешните канали в YouTube.

Снимка: keycom.bg

Освен с емблематичните си магически роли, Анна очарова и с участието си в спинофа на „Dr Who“ – „Class“, както и в известния британски сериал „Hollyoaks“. Очарователната магьосница от Грифиндор

ще бъде с нас на 6 юли

в специалната Meet & Greet зона на фестивала.

В същата зона  в двата дни на фестивала ще откриете и актьора Винсънт Ригън. Той вдъхна живот на култовия образ на вицеадмирал Garp от филмовата адаптация на Netflix „One Piece“. Освен с ролята на закоравелия морски вълк, Винсънт е добре познат и като Atlan от „Aquaman and the Lost Kingdom“, както и историческите епоси „Troy“, „300“ и „Clash of the Titans“. Виждали сме го и в ролята на херцог Хамънд в „Snow White and the Huntsman“. Освен време за снимки и автографи,

актьорът ще има собствен панел на главната сцена на фестивала,

в който ще разкаже любопитни истории, свързани с безбройните му роли.

Снимка: keycom.bg

Изживяването Аniventure Comic Con ще ни срещне и с едно от големите имена в гейминг индустрията – Josh Wichard. Известен с участието си в играта на годината „Baldur’s Gate 3“ като гласът на Tav 1, той изпълнява и част от motion capture-а, и режисира няколко от сцените в нея.

Josh има над 25 участия в различни игри,

включително „Final Fantasy 16“, „Banishers: Ghosts of New Eden“ и „Wuthering Waves“.  Не на последно място, той работи като motion capture изпълнител за сериала „The Last of Us“ и филмите „Barbie“ и „Aquaman 2“. Неговите таланти се простират и в киното, където участва във филма „The Wheels of Heaven“ на Деси Тенекеджиева.

Снимка: keycom.bg

За гейминг феновете събитието е приготвило още едно предизвикателство. „Вкарвай голове с Wicky” ще очаква всеки, който иска да премери сили на EA FC 24!

Състезанието ще се проведе на 6 и 7 юли без предварително записване. Всеки участник ще има право на 1 опит. Подробности може да научите в официалния сайт на Аniventure Comic Con.

А за да се допълни разнообразният списък от гости на най-голямото събитие за поп култура у нас, организаторите са поканили и Mario Joos, който стои зад развитието на някои от най-успешните канали в YouTube като гиганта „MrBeast“,  „StrokeTwins“ и „Brave Wilderness“, „Jose Zuniga“ и много други.

Актуално