Лео ди Каприо би собствения си рекорд – излиза с 19-годишна

Лео ди Каприо би собствения си рекорд – излиза с 19-годишна

Сподели

Лео ди Каприо би собствения си рекорд по приятелка на невръстна възраст, след като се оказа, че новата му половинка е 19-годишна моделка. Новата му тръпка е Идън Полани. Двамата са заснети за първи път на парти на 31 януари, на което беше отпразнуван новият мини албум на детройтската певица Ебони Райли. Актьорът не се дегизира, както понякога прави на публични събития. Носеше черна бейзболна шапка и черно бомбър яке върху риза и дънки. И беше буквално залепен като етикет до моделката, облечена в сив костюм на райета и бяла блуза. Появата им заедно беше насред друга връзка на Лео ди Каприо – 23-годишната Виктория Ламас, която не беше на въпросното събитие. Малко след него плъзнаха и слухове за раздялата им, а също и за новата тръпка на Ди Каприо – Идън.

В светските среди се знае добре, че

холивудската звезда ги предпочита млади,

по възможност на не повече от 25 години. Това пък от години предизвиква и шеги на гърба на актьора, който вече е на 48 години. Съвсем наскоро в мрежата reddit дори беше пусната схема. На нея ясно се вижда как неговите години растат, но летвата за възрастта на приятелките му си остава една и съща – 25 години.

Първата му по-дългогодишна приятелка например беше моделът Жизел Бюндхен. Двамата бяха заедно в продължение на петилетка. Връзката им започна, когато тя бе на 18. И приключи далеч преди да навърши въпросните 25 лета. Единственият път, когато един от най-желаните холивудски ергени заложи на малко „по-възрастна“ дама, беше с Джиджи Хадид.

Новината за новия роман на актьора – с Идън, която е 19-годишна моделка, родена в Париж, разбуни отново мрежата. Потребители констатират, че

Полани е толкова млада, че обучението й е прекъснато

от пандемията на коронавирус. Нещо повече, Идън дори не е била родена, когато „Титаник“ беше пуснат на екран през 1997 г. Фен коментира: „Кейт Уинслет беше на 22, когато получи номинацията си за Оскар за Титаник. Значи, с 3 години по-голяма от настоящата приятелка на Леонардо. И това тогава, преди четвърт век“, и още: „Идън е тръгнала на училище, когато Лео вече е бил звезда“ и „Приятелката на Ди Каприо е толкова млада, че вероятно е учила за филма „Ромео и Жулиета“, в който той участва, когато е била в началния курс“.

Актуално

Избрано за вас