Милош Бикович ще става баща

Милош Бикович ще става баща

Сподели

Сръбският актьор Милош Бикович съобщи новината, че става баща и че приятелката му, адвокатката Ивана Малич, е бременна.

Той сподели щастливата вест в социалната мрежа Instagram, като по този повод качи обща снимка, на която позират усмихнати и разкриха, че са много щастливи да станат родители, пише БГНЕС.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Милош също подчерта, че това е може би най-важният момент в живота им и поиска уединение от медиите. „Щастливи сме, че скоро ще станем родители. Това е важен, може би най-важният момент в живота ни. Засега не искахме да го разкриваме, но папараците ни поставиха в ситуация, в която нямахме избор. Благодарим на всички за милите думи и поздравления и молим медиите и журналистите да уважат нашето решение и неприкосновеността на личния ни живот. Когато искаме да обсъдим тази тема, определено ще се свържем с вас“, написа Милош.

Според медиите Ивана е бременна от няколко месеца, а сватбата е планирана за ноември. Милош и Ивана се появиха публично заедно през 2021 г. на белградската премиера на филма „Южен вятър 2 – Ускорение“, когато бяха заснети, но не публикуваха общи снимки в социалните мрежи.

Милош е плод на една много сложна връзка между двама родители, който се ражда след техния втори развод. “Те се обичаха, но не понасяха да бъдат заедно.”, споделя актьорът в интервю преди време.

Актуално

Избрано за вас