Сериалите на 2023-та

Сериалите на 2023-та

Сподели

Без значение дали търсите драми, адаптации на книги или завръщане на стари любимци на екрана, сериалите на 2023-та ще ни държат дълго пред екрана.

Pamela: A Love Story 

Netflix, 31 януари

През февруари 2022 г. излезе сериалът, базиран на живота на Памела Андерсън: Pam & Tommy по Disney +. Сега тя подготвя документален филм с разкази за своя живот за Netflix, който ще включва лични видеозаписи и дневници и ще отразява възхода ѝ към славата и онзи прословут скандал със секс касетата.

Doctor Who

BBC One, ноември

В края на годината в три специални епизода, посветени на 60-годишнината на сериала, ще се появят познати лица от Дейвид Тенант до Катрин Тейт, а новодошлият (и любимец на „Sex Education“) Нкути Гатва също ще дебютира като 15-ия Господар на времето.

Sex Education, четвърти сезон

Netflix, 2023 г.

Въпреки че ще бъде доста зает в Тардис по BBC One, Нкути Гатва се завръща като неудържимия Ерик в четвърти сезон на Sex Education, част от сериалите на 2023-та. Аса Бътърфийлд, който играе Отис Милбърн, се закани с ново училище, нови места и каза, че ще има „някои нови герои“.

The Idol

HBO Max, 2023 г.

 

Лили Роуз-Деп се снима в The Idol, създаден от Абел Тесфайе (The Weeknd), Реза Фахим и Сам Левинсън. Последните създадоха „Еуфория“ с участието на  Зендая и по всичко изглежда, че новият сериал-култ ще бъде доста…разкрепостен.

One Day

Netflix, 2023 г.

Бестселърът на Дейвид Никълс от 2009 г. „Един ден“ вече е адаптиран във филм през 2001 г. с участието на Ан Хатауей. Сега Netflix превръща историята на влюбените Ема и Декстър в сериал с участието на брилянтната Амика Моб от драмата на NHS This is Going to Hurt.

Kaleidoscope

Netflix, 1 януари

Първото нещо, което трябва да знаете за Kaleidoscope, е, че той е нелинеен, което означава, че епизодите могат да се гледат в почти всякакъв ред. Вдъхновен е от най-големия опит за кражба в историята, когато по време на урагана Санди в центъра на Манхатън изчезват облигации на стойност 70 млрд. долара. В него участват Джанкарло Еспозито, Паз Вега, Руфъс Сюъл, Тати Габриел и много други. А ние смятаме, че няма да разберем напълно как работи, докато не го гледаме.

Документален филм за Роби Уилямс

Netflix, 2023 г.

Все още не знаем името на този документален филм, но знаем, че той ще бъде „пълен със секс, наркотици и психични заболявания“. „Аз обичам да оставям всичко в нещата, които правя“, е казал той за предаването. „Много рядко някога, съм казвал: „това е прекалено, махни го“. Съдейки по неговите думи, със сигурност ни очаква нещо шеметно.

Шести сезон на „Короната“

Netflix, 2023 г.

В шестата и последна серия на кралската драма Имелда Стаунтън се завръща в ролята на кралицата. Джонатан Прайс – в ролята на херцога на Единбург. Всички погледи ще бъдат насочени към водещия на шоуто Питър Морган, за да видим как ще отрази смъртта на Даяна, принцеса на Уелс, в автомобилна катастрофа в Париж.

Шести сезон на Черно огледало

Netflix, 2023 г.

Дистопичният научнофантастичен антологичен сериал се завръща. Сред вече обявените актьори са Роб Дилейни, Миха’ла Херолд, Паапа Есиду, Джош Хартнет, Аарон Пол и Кейт Мара. Създателят на сериала Чарли Брукър винаги е много потаен, особено когато става въпрос за сюжетни линии. Така че не ни остава нищо друго освен да чакаме с нетърпение епизодите.

Актуално

Избрано за вас