Шакира чупи рекорди с песента си за Пике

Шакира чупи рекорди с песента си за Пике

Сподели

Певицата с най-гъвкав ханш в музикалния бизнес – Шакира, чупи рекорди с песента, посветена на бившия й съпруг Жерар Пике. с който се разведоха миналия юни, съобщава Rolling Stone.

 BZRP Music Sessions Vol. 53 се превърна в най-слушаната латино песен в Spotify в рамките на 24 часа

(14,4 милиона стриймвания) и също би рекорда за седмични слушания (80,6 милиона стриймвания).

Парчето достигна 100 милиона гледания в YouTube за най-кратко време (70 часа), но би и рекорда и за най-много гледания в рамките на 24 часа (63 милиона). BZRP Music Sessions Vol. 53 превърна Шакира в първата певица, която направи своя дебют в класацията за Топ 10 нови сингли на Billboard Hot 100 с песен на испански език. Колумбийката е и

първата изпълнителка,  изместила друга своя песен от върха на Billboard Latin Airplay

В момента песента има над 403 милиона стриймвания в Spotify, а музикалният видеоклип към нея е гледан в YouTube повече от 410 милиона пъти.

Сред световните рекорди на „Гинес“, които Шакира вече държи благодарение на BZRP Music Sessions Vol. 53 са: за най-слушана латино песен в Spotify в рамките на 24 часа; за най-гледан клип на латино песен в Ютюб в рамките на 24 часа;

за латино парче, достигнало 100 милиона гледания в YouTube за най-кратко време

за най-слушана латино песен в Spotify в рамките на една седмица.

Шакира напусна бившия защитник на Барса заради изневяра с 23 годишната Клара Чиа. Семейството поделя грижите за две деца. След раздялата тя се чувства доста по-силна й е скъсала емоционалната си зависимост от мъжете.

„Повярвах на тази история, че

жената се нуждае от мъж, за да бъде пълноценна

Аз също мечтаех да имам семейство, в което децата ми да имат майка и баща, живеещи под един покрив“, казва 45-годишната звезда в интервю за мексиканския журналист Енрике Асеведоза. „Сега се чувствам пълноценна, защото завися само от себе си. Не можеш да постигнеш всичко, за което мечтаеш, но животът има начин да компенсира това. Имам две прекрасни деца, които ме изпълват с любов всеки ден.“, казва тя.

Шакира каза по адрес на новата приятелка на бившия си съпруг: „Мисля, че в ада има отделен котел за жените, които не подкрепят други жени“.

Актуално

Избрано за вас