Джъд Лоу стана баща за седми път

Джъд Лоу стана баща за седми път

Сподели

Холивудският актьор Джъд Лоу стана баща за седми път. Новината стана публично достояние на медиите, след като британецът и съпругата му Филипа Коен са били засечени с бебешка количка от папараци на летище Хийтроу.

Да бъде баща очевидно е не само карма, но и най-добрата роля на звездата,

познат от „Младият папа“. Към момента той има 7 деца от 4 различни жени. Последният наследник на актьора се роди през 2020 г., а той самият сподели щастливата новина по време на интервю с Джими Фалън. В същия разговор Джъд Лоу разкрива още, че е

„наистина прекрасно“ да имаш деца и, че със съпругата му се чувстват благословени.

Малко преди раждането на шестото си дете, Лоу каза пред журналисти, че се чувства напълно готов за нови и нови попълнения във фамилията.

Преди да срещне настоящата си съпруга – 35-годишната Филипа, която определя като  „любовта на живота“ си,

актьорът има три брака и общо 5 деца.

От връзката с актрисата и дизайнер Сейди Фрост се раждат три – Рафърти (26), Айрис (22) и Руди (20). Лоу и Фрост са разведени от близо 20 години.

След това Джуд Лоу стана баща на дъщеря – София, която в момента е на 13 години, от модела Саманта Бърк. А от певицата Катрин Хардинг има седемгодишна дъщеря Ада.

Очевидно актьорът не успява да скрие добре от медиите личния си живот, като една от най-коментираните му връзка е с актрисата Сиена Милър. Но и тяхната любов беше публично дисквалифицирана, след като стана ясно, че Лоу има афера с бавачката на децата си.

 

Актуално

Избрано за вас