Луиза Григорова защити Вергов като се пусна насинена

Луиза Григорова защити Вергов като се пусна насинена

Сподели

Актрисата Луиза Григорова подкрепи колегата си Юлиан Вергов в скандала по обвинения в насилие, завихрен от Диана Димитрова, като пусна свои снимки „насинена“. В социалните си мрежи съпругата на режисьора Мартин Макариев публикува

кадри от подготовката за „Игра на доверие“ – филм, посветен на казуса с домашното насилие

„Имахме не една и две срещи с публиката. Не можете да си представите какво видях в очите на някои хора след филма. Ще ви кажа – ужасът от изпитаното.“, пише бившият модел на „Ивет фешън“.

„Този филм за нас е важен, за да се повдигне въпросът, за да се говори, за да бъдат спасени повече жертви на насилие. Лъжата и клеветата също са НАСИЛИЕ! И случаи, като този, на който

всички трябваше да станем свидетели (защото си е чист ПР)

В които някой се изкарва жертва, пречат на истинските жертви. Омаловажават проблема. Изкарват пострадалите като “проявяващи каприз”.

Григорова приложи кадри и от „В сърцето на машината“, един от най-успешните бг филми зад граница за последните две години, чиито режисьор отново е Макариев. В него Вергов играе зловещ и доминантен надзирател.

„Тези снимки тук ви показвам, за да видите кооооолко много и реалистичен грим има в киното, а за съжаление явно също толкова фалш.“, пише актрисата.

Постът на Григорова бе отговор на снимките, които Диана Димитрова вчера пусна. Звездата от „Откраднат живот“ качи кадри, в които се вижда отпечатък от грайфер на лицето й в следствие на ритник.

Тя твърди, че е част от Съдебномедицинска експертна справка

Реакцията й бе следствие на официалната позиция на Вергов, която бе тиражирана в медиите в деня, в който стана ясно, че прокуратурата е прекратила следствието поради липса на доказателства. Димитрова го нарече „изрод“ и се закани да го съди за клевета.

В новата си публикация по темата актрисата заявява, че

по повод появилите се спекулации по случая

и опитите за манипулация на фактите” е длъжна да покаже още едно доказателство за „упражненото върху нея насилие”.

„Казано с по-прости думи травмите от побоя са видни.

Ясно се вижда следата от грайфера на обувката от ритника, който получих в главата.”,

Посочва тя. „Като актриса, участвала в множество български и чуждестранни продукции, знам каква е разликата от сценичен грим и истински травми. Гримът се измива, а истинските травми остават видими и невидими белези за цял живот”, завършва публикацията си Димитрова.

Актуално

Избрано за вас