Меган Фокс би шута на годеника си

Снимка: KEVIN MAZUR/GETTY IMAGES FOR THE RECORDING ACADEMY; ETHAN MILLER/GETTY IMAGES

Меган Фокс би шута на годеника си

Снимка: KEVIN MAZUR/GETTY IMAGES FOR THE RECORDING ACADEMY; ETHAN MILLER/GETTY IMAGES
Сподели

Меган Фокс е била шута на годеника си Машин Гън Кели, твърди близък до двойката източник пред сп. People.  Звездата от „Трансформърс“ не е отменила годежа си, но е свалила шармантния си пръстен. Предполага се, че разривът в отношенията им е настъпил след

 

 „грандиозен скандал през уикенда“

В следствие на спречкването Фокс била „много разстроена“ и „блокирала“ комуникацията с избраника си. „Те са имали системни дрязги в миналото, но този път нещата изглеждат доста сериозни“, споделя източникът.

Фокс изтри профила си в Instagram в неделя следобед, часове след като сподели пост, намекващ за разрив в отношенията й с Кели заради изневяра. На фона на клипче, в което се вижда

как изгаря плик в огнена пещ,

тя използва фраза от албума Lemonade на Бионсе: „Можеш да усетиш вкуса на нечестността/ тя е навсякъде в дъха ти“. Предполага се, че „третият човек“ във връзката им е сексапилната блондинка Софи, китаристка в бенда на Кели.

Фокс отсъстваше от партито на Sports Illustrated за Супербоул в събота вечер, където Кели изнесе концерт.  Преди да абдикира от Instagram, тя изтри всичките си общи снимки и видеоклипове с рапъра. Включително поста, в който обявяваше годежа им през януари 2022 г.

Искрата между  Машин Гън Кели и Меган Фокс пламва на снимачната площадка на филма „Полунощ в зърнено поле“ в Пуерто Рико през 2020 г. По това време тя все още е омъжена, но щастливо разделена с актьора Браян Остин Грийн, от който има три деца.

Актуално

Избрано за вас