Джей Ло и Бен Афлек размениха татуси за Свети Валентин

Джей Ло и Бен Афлек размениха татуси за Свети Валентин

Сподели

Дженифър Лопес и Бен Афлек си подариха идентични татуси навръх Свети Валентин. Латино дивата сподели в Instagram снимка на новата си придобивка,  символ на любовта й към актьора. Татусът представлява

стрела, пронизваща знака на вечността,

на който са изписани с курсив имената „Дженифър“ и „Бен“.

В същия пост певицата показва и татуировката на съпруга си: Афлек е с буквите „B“ и „J“, пронизани от 2 стрели. „Честит Св. Валентин, любов!„, пише изпълнителката на Jenny From The Block.

Лопес и Афлек се ожениха през юли миналата година,

само няколко месеца след като стана ясно, че са се сгодили. За тях това е първи Ден на влюбените като семейна двойка. Носителката на „Грами“  и един от най-успешните холивудски актьори са пример за история с един от най-романтичните обрати. Двамата бяха сгодени за кратко в началото на апогея на кариерите си, но се разделиха. Искрата между тях пламна отново 20 години по-късно, когато вече имаха общо пет деца от други бракове. Всичко започва с имейл на Афлек, който споделя с усмивка, че е говорил в свое интервю за Джей Ло. Кореспонденцията им прераства в лични срещи. В интервю за Vogue тя споделя: „Близките ми знаят колко специален за мен беше Бен. Когато започнахме да се виждаме отново се оказа, че тези чувства са още там и са доста силни. Всичко, което и двамата искахме, е

 

да намерим вътрешен мир с онази любов,

 

която си изпитал веднъж като млад. И след купища връзки и лутане не спираш да се питаш можеш ли да срещнеш такава любов отново. И нещата просто ни се получиха.”

Първото „да“ влюбените си казаха на тайна церемония в Лас Вегас. Втората им сватба вече бе с грандиозен мащаб и в имението на Афлек в Джорджия.

На въпрос дали виждат общо дете в бъдещето си, 52-годишната звезда сподели пред People: „Искам! Не знам дали това е в божия план, но бих искала да опитам. Отворена съм за тази възможност“.

Джей Ло вече е майка на близнаците Еме и Максимилиан, чието отглеждане споделя с бившия си съпруг Марк Антъни.

 

Фотокредит: Instagram J Lo Official

Актуално

Избрано за вас