Шер на 77: Кога ще се почувствам стара?

Фотокредит: STEVE GRANITZ/FILMMAGIC

Шер на 77: Кога ще се почувствам стара?

Фотокредит: STEVE GRANITZ/FILMMAGIC
Сподели

В събота поп иконата Шер отпразнува 77-ия си рожден ден в Туитър, като потърси отговор на доста голям въпрос: „Кога ще се почувствам стара?

Добре, ще се намери ли някой, който да ми каже, моля…..Кога ще се почувствам стара“, написа тя. „Това е нелепо.

Продължавам да чувам тези числа, но честно казано не мога да ги разбера. Какво се случва с тези хаштагове⁉️ Аз съм с дислексия и хаштаговете са ми тежки.

Поп иконата изрази благодарност към своите фенове. „Благодаря ви, че останахте, знам, че беше трудно“, написа тя. „Трябва да отида да тренирам. Twitter е по-труден за мен от TweetBot.

Фотокредит: AXELLE/BAUER-GRIFFIN/FILMMAGIC

Шер публикува пост за първи път от близо два месеца, докато работи върху музиката с приятеля си Александър „A.E.“ Едуардс, споделят от People.

Отивам в Англия, за да запиша два албума“,

каза Шер пред E! News през март. „Някои от песните ми ги даде Александър, така че съм доста развълнувана. Той е продуцент и писател и прави всичко, така че съм щастлива.

Изпълнителката на Believe започна да се среща с 36-годишния Едуардс през есента на 2022 г., след като се запознаха на Седмицата на модата в Париж и разкри по време на участие в шоуто на Кели Кларксън, че го намира за „страхотен“.

Фотокредит: JOCE ZEROJACK/BAUER-GRIFFIN/GC IMAGES

На хартия е някак нелепо“, каза Шер. „Но в реалния живот се разбираме чудесно. Той е невероятен. И аз не преписвам на мъжете качества, които не заслужават.

Още през ноември Шер изпрати серия от туитове за връзката си, намеквайки на един последовател, че

не се притеснява от разликата във възрастта им от 40 години.

Любовта не познава математика“, написа Шер в туит, който по-късно изтри.

Поп суперзвездата също беше заета с връщането на имението си в Малибу на пазара за 75 милиона долара през април. Тя за първи път обяви дома си в италиански ренесансов стил за 85 милиона долара през октомври 2022 г., според The ​​Wall Street Journal, но му намали цената в началото на годината.

Домът със седем спални, девет бани и площ от 13 126 кв. фута гледа към Тихия океан и е разположен на 1,73 акра земя.

Преди дома й да бъде пуснат на пазара през октомври 2022 г., Шер каза пред Architectural Digest: „Тази къща беше една от най-големите страсти в живота ми. Наслаждавах се на всеки момент от нейното създаване и еволюция, но сега е време да предам тази магия на другите.

Актуално

Избрано за вас